Haapala ja Muttonen - Kambodzha

Nimi: Tapani Haapala ja Ari Muttonen

Järjestö: SLS

Paikka: Kambodzha, Vietnam ja Laos

Tehtävä: Tapani ja Ari ovat lähteneet Kambodzhaan vuonna 2013. Tapani toimii kehitysyhteistyökoordinaattorina ja Ari organisaation kehittämisen asiantuntijana.

Tapanin työhön kuuluu kehitysyhteistyön suunnittelu, toteutuksen seuranta, raportointi ja arviointi Kambodzhassa, Vietnamissa ja Laosissa. Arin työ keskittyy Lähetysseuran kumppaneina toimivien paikallisten kehitysyhteistyöjärjestöjen organisaation ja johtamisen kehittämiseen.

Alueella tehtävän työn painopiste on alkuperäiskansojen ja etnisten vähemmistöyhteisöjen oikeuksien ja aseman parantaminen sekä ravinnonsaannin ja ruokaturvan parantaminen. Myös ihmiskaupan ehkäiseminen ja ihmiskaupan uhrien tukeminen ovat keskeisellä sijalla.

Koulutus: Tapani on koulutukseltaan maatalous- ja metsätieteiden maisteri- ja tohtori ja on suorittanut toiminnallisen ryhmätyönohjaajan tutkinnon. Tapani on työskennellyt mm. delegaattina Swazimaassa, Helsingin yliopistossa tutkijana ja ulkoministeriöissä ylitarkastajana kehitysyhteistyössä.

Ari on koulutukseltaan teologian maisteri, psykodraamaohjaaja ja lisäksi on hän suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon. Ari on toiminut aiemmin Agenssi Oy:ssä toimitusjohtajana ja kehittämiskonsulttina sekä Seurakuntaopiston säätiön johtajana ja rehtorina.

Muuta:

Tapanin ja Arin kuulumisia voi seurata heidän facebook-sivunsa kautta.