Kiilunen ja Massa - Thaimaa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Katariina Kiilunen ja Tero Massa - Thaimaa

Nimi: Katariina Kiilunen ja Tero Massa

Järjestö: SLS

Paikka: Thaimaa

Tehtävä: Katariina ja Tero lähtivät Thaimaahan tammikuussa 2013 ja heidän työkautensa pituus on 42 kuukautta. Molemmat opiskelevat thaimaan kieltä puolentoista vuoden ajan, jotta pystyvät työskentelemään paikallisten työntekijöiden kanssa.

Kielen opiskelun jälkeen Katariina tulee työskentelemään opettajana Bangkokin Luther seminaarissa. Luther Seminaarin (LTS) päätavoitteena on kouluttaa työntekijöitä evankelis-luterilaiselle kirkolle (ECT) ja huolehtia työntekijöiden jatkokoulutuksesta. Toisena tärkeänä tavoitteena on maallikkokoulutuksesta ja sekä jäsenkoulutuksesta huolehtiminen.

Tero tulee työskentelemään Thaimaan luterilaisen kirkon (ELCT) työyhteydessä, Bangkokin luterilaisessa seurakunnassa.Thaimaan luterilaisen kirkon tuki sisältää seurakuntatyön, kirkon henkilöstön koulu- tuksen, kirkon naisten toiminnan sekä Pohjois-Thaimaassa, Nanissa, tehtävän seurakuntatyön.

Koulutus: Katariina on koulutukseltaan pastori ja teologian maisteri. Katariina on aiemmin työskennellyt Porvoon suomalaisessa seurakunnassa diakoniatyön pappina. Katariina on syntynyt vuonna 1972 Lapualla.

Tero on koulutukseltaan teologian maisteri, pastori ja uskonnonfilosofian jatko-opiskelija. Tero on aiemmin työskennellyt Porvoon suomalaisessa seurakunnassa pappina. Tero on syntynyt vuonna 1979 ja on kotoisin Helsingistä.

 

Muuta:

Katariinan ja Teron kuulumisia voi seurata seuraavien kanavien kautta:

 

  • Teron ja Katariinan tukiryhmässä voit seurata heidän työtään ja lähettää heille terveisiä. Ryhmässä saat myös tietoa erilaisista lähetystyön tapahtumista. Ryhmään pitää liittyä, mutta liittyminen ei velvoita sinua mihinkään. Tukiryhmän löydät tästä osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/532326336795822/

 

  • Tero ja Katariina kirjoitavat usein juttuja Me Kongilaiset sivuille facebook - ja twitterpalveluissa."Me Kongilaiset" on Thaimaassa, Kambodzhassa, Laosissa ja Vietnamissa työskentelevien Suomen Lähetysseuran työntekijöiden sivusto. Näillä sivuilla alueen työntekijät kertovat työstään ja elämästään Kaakkois-Aasiassa. Sivuja seuraamalla pääset kiinni paikallisten ihmisten elämään, ajankohtaisiin uutisiin, kuviin, videoihin. Sivuja seuraamalla saat hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä lähetystyö on nykyään ja millaista elämä on Mekong-joen alueella. Sivut toimivat myös toiseen suuntaan. Kirjoita kuulumisesi tai kysymyksesi Me Kongilaisille ja he vastaavat Sinulle!

https://www.facebook.com/mekongilaiset

https://twitter.com/MeKongilaiset

http://instagram.com/mekongilaiset
 

Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja