Kiilunen ja Massa - Thaimaa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Katariina Kiilunen jaTero Massa - Thaimaa (SLS)

Seurakuntamme tukema ulkomaantyöntekijän TM, pastori Tero Massa on lähetetty heinäkuussa 2016 44 kk:n työkaudelle Thaimaahan. Hän toimii määräaikaisena Mekongin ja Oseanian aluepäällikkönä ajalla 1.12.2017 – 31.8.2018 Tämän jälkeen hän jatkaa työtään Mekongin alueen kirkollisen työn koordinaattorina.

TM, pastori Katariina Kiilunen on lähetetty heinäkuussa 2016 Thaimaahan 44 kuukauden mittaiselle työkaudelle. Hän toimii Mekongin alueen kirkollisen työn koordinaattorin sijaisena ajalla 1.11.2017 – 31.1.2018 Tämän lisäksi hän jatkaa muun työn ohessa aiempia, Mekongin alueen teologisen koulutuksen koordinaattorin tehtäviä. Niihin Kiilunen palaa päätoimisesti helmikuun 2018 alusta.

Nimi: Katariina Kiilunen ja Tero Massa

Järjestö: SLS

Paikka: Thaimaa

Tehtävä: Katariina ja Tero lähtivät Thaimaahan tammikuussa 2013. Molemmat opiskelivat thaimaan kieltä puolentoista vuoden ajan, jotta pystyivät työskentelemään paikallisten työntekijöiden kanssa.

Kielen opiskelun jälkeen Katariina on työskennellyt opettajana Bangkokin Luther seminaarissa. Tero on työskennelyt Thaimaan luterilaisen kirkon (ELCT) yhteydessä, Bangkokin luterilaisessa seurakunnassa.Thaimaan luterilaisen kirkon tuki sisältää seurakuntatyön, kirkon henkilöstön koulu- tuksen, kirkon naisten toiminnan sekä Pohjois-Thaimaassa, Nanissa, tehtävän seurakuntatyön.

Koulutus: Katariina on koulutukseltaan pastori ja teologian maisteri. Katariina on aiemmin työskennellyt Porvoon suomalaisessa seurakunnassa diakoniatyön pappina. Katariina on syntynyt vuonna 1972 Lapualla.

Tero on koulutukseltaan teologian maisteri, pastori ja uskonnonfilosofian jatko-opiskelija. Tero on aiemmin työskennellyt Porvoon suomalaisessa seurakunnassa pappina. Tero on syntynyt vuonna 1979 ja on kotoisin Helsingistä.

Muuta:

Katariinan ja Teron kuulumisia voi seurata seuraavien kanavien kautta:

 

  • Teron ja Katariinan tukiryhmässä voit seurata heidän työtään ja lähettää heille terveisiä. Ryhmässä saat myös tietoa erilaisista lähetystyön tapahtumista. Ryhmään pitää liittyä, mutta liittyminen ei velvoita sinua mihinkään. Tukiryhmän löydät tästä osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/532326336795822/

 

  • Tero ja Katariina kirjoitavat usein juttuja Me Kongilaiset sivuille facebook - ja twitterpalveluissa."Me Kongilaiset" on Thaimaassa, Kambodzhassa, Laosissa ja Vietnamissa työskentelevien Suomen Lähetysseuran työntekijöiden sivusto. Näillä sivuilla alueen työntekijät kertovat työstään ja elämästään Kaakkois-Aasiassa. Sivuja seuraamalla pääset kiinni paikallisten ihmisten elämään, ajankohtaisiin uutisiin, kuviin, videoihin. Sivuja seuraamalla saat hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä lähetystyö on nykyään ja millaista elämä on Mekong-joen alueella. Sivut toimivat myös toiseen suuntaan. Kirjoita kuulumisesi tai kysymyksesi Me Kongilaisille ja he vastaavat Sinulle!

https://www.facebook.com/mekongilaiset

https://twitter.com/MeKongilaiset

http://instagram.com/mekongilaiset
 

Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja