Monta hyvää syytä tulla Sammatin kirkkoon

Monta hyvää syytä tulla Sammatin kirkkoon

Jumalanpalvelukset Lohjan seurakunnassa.

Sammatin perinteikäs kirkko ja alueseurakunta kutsuvat kaikkia sammattilaisia ja Sammattiin sitoutuneita mukaan tapahtumiin. Tule ja tutustu Elias Lönnrotin kotikirkkoon, hiljenny, koe harras tunnelma!

Perhekirkkoa, vanhusten kirkkopyhää... Tule mukaan messuun!

Messussa pääset osalliseksi Herran Pyhästä Ehtoollisesta. Kello 13 alkavat päiväjumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti messuja. Poikkeuksia tästä säännöstä tulee. Muutoksista pyritään tiedottamaan ajoissa.Erikoisjumalanpalvelukset muuttavat aikatauluja.

Sammatissa tapahtuu

Sammatin alueseurakunta toimii vireästi ja ihmisläheisesti. Jumalanpalvelusten ohella ohjelmassa on paljon muita tapahtumia ja kokoontumisia. Tarkat ja ajantasaiset tiedot tapahtumista ja niissä mukana olevista työntekijöistä löydät  täältä sekä paikallislehtien kirkollisista ilmoituksista.

Tervetuloa mukaan!