Kaveripyyntö Jeesukselta
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Kaveripyyntö Jeesukselta

Kun Facebook oli nuori, monet kilpailivat kavereiden määrällä. Näistä oli silloin tällöin lehtijuttujakin. Matti Nykäsellä oli paljon kavereita. Twitterissä kilpaillaan seuraajien määrällä. Stubb on vahvoilla. Jeesus ei olisi pärjännyt somessa. Kaksitoista opetuslasta, muutamia naisia ystävien joukossa. Siinä Jeesuksen kaverit. Pahan paikan tullen ystävät hävisivät kaikki tyynni. Yksinäinen Jeesus.

Oletko koskaan ajatellut, että Jeesus kaipaa seuraasi? Hänellä on rakkautta ja tuhansia siunauksia jaettavaksi juuri sinulle. Kun rakkaus on suurta ja jumalallista, niin silloin sitä tarjotaan rakastuneen arasti ja nöyrästi, ei tyrkyttäen. Jeesus on elämäsi ovella. Kuulet koputuksen, tiedät elämäsi haurauden, rikkinäisyyden ja tyhjyyden. Mitä teet?

Tämä on mahdollisuutesi. Haluatko parantua? Uskallatko ottaa Jumalan rakkauden vastaan? Se vaatii nöyryyttä ja heikkouden tunnustamista, mutta jospa nyt olisi uuden alun hetki. Jeesus kaipaa rakkauttasi ja ystävyyttäsi. Se on enemmän kuin kaveripyyntö. Jeesus on elämäsi ovella ja sinulla on tämä hetki ja mahdollisuus. Jeesus sanoo: ”Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen. Ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän.”

Jeesus kanssasi, ystävä!

Heikki Linnavirta, pastori

Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja