Hautaustoimen kesätyöpaikat 2018

Hautaustoimen kesätyöpaikat 2018

Lohjan seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain 50-60 kausi- ja kesätyöntekijää. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat 1-6 kk välillä.

Hoitokausi alkaa normaalisti toukokuun alussa ja päättyy lokakuun lopussa. Töitä on tarjolla seitsemällä hautausmaalla: Pyhän Laurin kirkkomaalla, Metsolan ja Virkkalan hautausmailla Lohjalla sekä Karjalohjan, Sammatin, Nummen ja Pusulan hautausmailla. Kaikilla hautausmailla tarvitaan apua kesäkaudella.

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu haudanhoidon tehtäviä, nurmenhoitoa, haravoimista ja muita viheralueiden kunnossapidon ja rakentamisen tehtäviä.

Kesätyöpaikkaa voit hakea lomakkeella (tulostettava pdf). Töihin valitaan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä. Täytetty hakemus palautetaan 16.3.2018 mennessä Lohjan seurakunnan taloustoimistoon. Työntekijät valitaan huhtikuun alkupuolella ja valinnasta ilmoitetaan huhtikuun puoliväliin mennessä.

Yhteystiedot:

Lohjan seurakunnan taloustoimisto