Karjalohjan kirkko - tiekirkko

Karjalohjan kirkko - tiekirkko

Lohjan seurakunnan kirkoista Karjalohjan, Sammatin, Nummen ja Pusulan/Kärkölän kirkot toimivat vuonna 2018 tiekirkkoina.

Tiekirkot ovat tulevana kesänä avoinna 4.6.-5.8.2018 (alustava tieto) arkipäivisin klo 11-15.

Tiekirkko-oppaat opastavat kirkossa vierailevia suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Tiekirkko-oppaaksi voit hakea oheisella lomakkeella (tulostettava pdf, sivun alareunassa). Täytetty hakemus palautetaan 29.3.2018 mennessä Karjalohjan alueseurakuntaan. Työntekijät valitaan huhtikuun loppuun mennessä ja valinnasta ilmoitetaan toukokuun puoliväliin mennessä.

Yhteystiedot:

Karjalohjan alueseurakunta

Keskustie 30

09120 Karjalohja

Yhteystiedot (Karjalohjan kirkko, seurakuntatoimisto, seurakuntatalo Lasikirkko) löytyvät näiltä Karjalohjan alueseurakunnan nettisivuita oheisena vasemmalla olevalta välilehdeltä "Yhteystiedot ja tilat".

Yllä mainittujen tilojen katuosoite on sama kuin seurakuntatoimiston ja ne sijaitsevat lähekkäin.

pdf liite

Hakemus tiekirkko-oppaat 2018