Karjalohjan kirkko - tiekirkko

Karjalohjan kirkko - tiekirkko

LOHJAN SEURAKUNTA/TIEKIRKKO-OPPAAT 2019

Lohjan seurakunnan kirkoista Karjalohjan, Sammatin Nummen ja Pusulan/Kärkölän kirkot toimivat vuonna 2019 tiekirkkoina.

Tiekirkot ovat tulevana kesänä avoinna 3.6.-4.8.2019 arkipäivisin klo 11-15.

Tiekirkko-oppaat opastavat kirkossa vierailevia suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Tiekirkko-oppaaksi voit hakea alla olevalla lomakkeella (tulostettava pdf). Täytetty hakemus palautetaan 1.4.2018 mennessä Sammatin, Karjalohjan, Nummen tai Pusulan alueseurakuntaan. Työntekijät valitaan huhtikuun loppuun mennessä ja valinnasta ilmoitetaan toukokuun puoliväliin mennessä.

Yhteystiedot:

Karjalohjan alueseurakunta

Keskustie 30

09120 Karjalohja

**@**

Yhteystiedot (Karjalohjan kirkko, seurakuntatoimisto, seurakuntatalo Lasikirkko) löytyvät näiltä Karjalohjan alueseurakunnan nettisivuita oheisena vasemmalla olevalta välilehdeltä "Yhteystiedot ja tilat".

Yllä mainittujen tilojen katuosoite on sama kuin seurakuntatoimiston ja ne sijaitsevat lähekkäin.

pdf liite

Hakemus tiekirkko-oppaaksi 2019