Karjalohjan kirkko - tiekirkko

Karjalohjan kirkko - tiekirkko

Lohjan seurakunnan kirkoista Karjalohjan, Sammatin ja Nummen kirkot toimivat vuonna 2017 tiekirkkoina.

Tiekirkot ovat tulevana kesänä avoinna 5.6.-6.8.2017 arkipäivisin klo 11-15.

Tiekirkko-oppaat opastavat kirkossa vierailevia suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Tiekirkko-oppaaksi voit hakea sivun alareunasta löytyvällä  lomakkeella (tulostettava pdf). Töihin valitaan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä. Täytetty hakemus palautetaan 31.3.2017 mennessä Karjalohjan alueseurakuntaan. Työntekijät valitaan huhtikuun loppuun mennessä ja valinnasta ilmoitetaan toukokuun puoliväliin mennessä.

Yhteystiedot:

Karjalohjan alueseurakunta

Keskustie 30

09120 Karjalohja

Yhteystiedot (Karjalohjan kirkko, seurakuntatoimisto, seurakuntatalo Lasikirkko) löytyvät näiltä Karjalohjan alueseurakunnan nettisivuita oheisena vasemmalla olevalta välilehdeltä "Yhteystiedot ja tilat".

Yllä mainittujen tilojen katuosoite on sama kuin seurakuntatoimiston ja ne sijaitsevat lähekkäin.

pdf liite

Hakemus tiekirkko-oppaaksi 2017