Toimitukset Nummen alueella (kaste, häät, hautaan siunaaminen)

Toimitukset Nummen alueella (kaste, häät, hautaan siunaaminen)

Pyhät toimitukset: kaste, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen ovat osa kirkon keskeistä palvelutehtävää. Ne ovat aina Lohjan seurakuntalaisille maksuttomia. Muiden tilojen kuin kirkko, kuten esim. seurakuntatalo, käytöstä peritään maksu. Mikäli henkilö ei kuulu kirkkoon, on perittävä maksu korkeampi.

Tilat sekä pappi ja kanttori (kastejuhlaan ei yleensä kanttoria) varataan Num-men seurakuntatoimistosta, os. Rauhanpolku 3, tiistaisin klo 09-11.30 ja klo 12-15 tai puh. 044-3284372 (hautaustoimisto ei voi varata eikä luvata siunausaikaa)

Kasteajat ovat lauantaisin klo 13 ja klo 15 sekä sunnuntaisin klo 13 (14) ja klo 15 (16). Suluissa olevat ajat tarkoittavat niitä sunnuntaita, jolloin Nummen pappi sijaistaa myös Pusulan pappia tai Pusulan pappi sijaistaa Nummen pappia.

Avioliittoon vihkiminen sekä avioliiton siunaaminen lauantaisin 13 ja 15 sekä sunnuntaisin klo 13 (14) ja klo 15 (16). Suluissa olevat ajat tarkoittavat niitä sunnuntaita, jolloin Nummen pappi sijaistaa myös Pusulan pappia tai Pusulan pappi sijaistaa Nummen pappia.

Hautaansiunaamiset perjantaisin klo 10 tai klo 13 (ja lauantaina klo 10). Hautaustoimisto ei voi varata eikä luvata siunausaikaa.

Kodinsiunaaminen kasteaikojen puitteissa.

-------

Virkatodistukset, hautapaikka ja muut hautaukseen liittyvät selvitykset tilataan Lohjan kirkkoherran virastosta, Laurinkatu 40, Lohja, p. 01932841   Siellä selvitetään myös laskutukseen ja haudan hoitoon liittyvät asiat.