Metsolan hautausmaa

Metsolan hautausmaa

Metsolan hautausmaa on perustettu vuonna 1951. Hautausmaakaavan on suunnitellut Ola Mannström. Hautaukset aloitettiin syksyllä 1952. Hautausmaan pinta-ala on noin 16 hehtaaria, josta on käytössä noin 11 hehtaaria.

Metsolan siunauskappeli

Metsolan hautausmaalta luovutetaan arkku- ja uurnahautoja.

Metsolan siunauskappeli

Siunauskappeli on valmistunut vuonna 1956. Kappelin on suunnitellut arkkitehti Erik Bryggman. Siunauskappeli peruskorjattiin vuosina 2001-2002. Saneerauksen suunnitteli arkkitehtitoimisto Laiho-Pulkkinen-Raunio. Saneerauksen yhteydessä rakennettiin myös kellotapuli.

Kappelissa on noin 100 istumapaikkaa. Siunauskappelin vieressä on muistelupaikka muualle haudattujen vainajien omaisille.

Tsasouna ja ortodoksinen hautausmaa

Hautausmaan koilliskulmassa on ortodoksiselle seurakunnalle vuokrattu hauta-alue. Länsi-Uudenmaan ortodoksit ry. rakensi alueelle tsasounan pitkälti talkootyönä 1995-1996.

Yhteystiedot:

Hautausmaapuutarhuri                                                                                      Pia Kuronen
p. 050-3213090

Siunauskappelin vahtimestari