Lasten leirit kesä 2017

Lasten leirit kesä 2017

Lohjan seurakunnan kouluikäisten leirit kesällä 2017:

5.-8.6. Enä-Seppä ja 12.-14.6. Saarikko

Leirien hinnat Enä-Seppä 60€ ja Saarikko 40€.

Molemmat leirit ovat tarkoitettu 1-6 luokkalaisille. Tule pelaamaan, askartelemaan, viettämään hauskaa aikaa leirille! Saarikon leirille voi osallistua syksyllä koulunsa aloittava isonsiskon tai isonveljen seurassa.

Voit ilmoittautua vain toiselle leirille. Leireille otetaan 30 leiriläistä kummallekin.

Ilmoittautuneille lähetämme kirjeen, jossa selviää mm leirin aikataulu, lähtö- ja tuloaika.

Ilmoittautuminen alkaa 2.5. 2017 klo 8.00 sähköpostilla: **@**. Ilmoittautumisessa tulee olla: lapsen nimi, osoite, koko henkilötunnus, mahdolliset ruokavaliot. Leirille pääsyn edellytyksenä on koko henkilötunnuksen ilmoittaminen.

Leirille pääsystä ilmoitamme 4.5. -17

HUOM! Aikaisempia ilmoittautumisia emme ota huomioon!

Lohjan seurakunta kutsuu 2003–2009 syntyneitä tyttöjä ja poikia Aarre-leirille Etelä-Savon huikean kauniiseen Partaharjun toimintakeskukseen 19.–22.6.2017.

Aarre-leiri on tytöille ja pojille tarkoitettu perinteinen toimintapainotteinen telttaleiri, jossa on paljon yhteistä tekemistä, yhdessäoloa, hiljentymistä ja elämyksiä.

Leirillä on ohjelmaa aamusta iltaan ja kavereita ympäri Uuttamaata. Leirillä majoitutaan 2-4 hengen telttoihin seurakunnittain. Seurakunnan leiriryhmä muodostaa pihakunnan yhden tai useamman muun seurakunnan kanssa. Lohja muodostaa pihakunnan yhdessä Vihdin kanssa. Kunkin seurakuntaryhmän mukana ovat omat ohjaajat ja isoset.

Leirin hinta leiriläiselle on 85,00 euroa. Hinta sisältää matkat, leirin ohjelman, kaikki ruokailut sekä tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittautuminen leirille 1.5. mennessä sähköpostitse johtava nuorisotyönohjaaja Eeva Liesilinna, osoite **@**. Mahdolliset lisätiedustelut Eeva Liesilinnalle joko sähköpostilla tai puhelimitse numeroon 050 336 56 55.

Pääset kurkkaamaan vielä täydentyviä leirin nettisivuja seuraavasta linkistä http://aarre.jiipeenetti.fi

Leirin järjestäjät: PTK:n Uudenmaan-Helsingin piiri, Seurakuntaopisto, Espoon ja Helsingin hiippakunnat ja Suomen Lähetysseura

Pieni leiri on pieni elämys, iso leiri on iso elämys!