ISKO-leiri 6.-7.5. 2017

ISKO-leiri 6.-7.5. 2017

Leiri kaikille kesän 2017 isosille! Ilmoittaudu mukaan 26.4. mennessä!

ISKO-leiri pidetään Saarikossa ja se on tarkoitettu kaikille kesän isosille ja konkari-isosille! Toivomme kaikkien pääsevän mukaan!

Leirille on kaksi yhteiskuljetusta. Voit tulla kyytiin Pusulan seurakuntatalon pihasta klo 9:00, Saukkolan ST1:ltä klo 9:15 tai Lohjan Kirkkokentältä klo 9:15. Ilmoittautuessasi pääset valitsemaan sinulle parhaan vaihtoehdon. Jos olet liikkeellä omalla kyydillä, tähtää perille Saarikkoon klo 9:45, niin olet varmasti oikein sopivasti paikalla. Palaamme leiriltä su 7.5. klo 14:30 Saukkolaan, klo 14:45 Pusulaan ja klo 14:30 Kirkkokentälle.

Leirillä tapaat tulevia isoskavereita, voit kysellä mieltä askarruttavia kysymyksiä isosuudesta tai konkaruudesta ja saat viimeiset vinkit alkavaa isoskesää ajatellen.

Saat ilmoittautumisajan päätyttyä leirikirjeen ja henkilötietolomakkeen sähköpostiisi. Leiri on sinulle ilmainen!

Työntekijöistä mukana menossa leirillä ovat ainakin Miiu, Eeva, Emilia, Eero, Mirja, Jussi ja Monika! Tule siis sinäkin, niin pidetään yhdessä loistava ISKO-leiri!

Jos sinulle tulee leiristä kysyttävää niin ole yhteydessä Miiuun: **@** tai 050 5264659.

Huomaathan, että isosten siunaaminen on leiristä erillinen tapahtuma su 14.5. klo 10:00 Pyhän Laurin kirkossa.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
ISKO-leirin ilmoittautuminen
Nimi
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Huoltajan/lähiomaisen nimi ja puhelinnumero
Ruokavalio
On tärkeää, että ilmoitat selkeästi kaikki ruoka-aine yliherkkyydet yms.
Tulen yhteiskuljetuksella

Olen infonnut huoltajaani leiristä ja saanut luvan osallistua

Muuta
Kirjoita runo