Konserttitoiminta

Karjalohjan alueseurakunnan konserttitoimintaa

Pitkäperjantaina 30.3.2018 pidetyn konsertin kuvasatoa - klikkaa isommaksi!

Kesän 2018 konsertteja Karjalohjan kirkossa

La 2.6. klo 18 Helsingin Barokkiorkesterin konsertti "Maahanmuuttajasäveltäjien musiikkia " Karjalohjan kirkossa. Esiintyjinä Kreeta-Maria Kentala, viulu, Jani Sunnarborg, fagotti ja Aapo Häkkinen, cembalo.

Su 17.6. klo 16 Konsertti Karjalohjan kirkossaesiintyjinä Kanneljärven Virtuoosit , johtaa Tuomas Törmi. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Karjalohjan alueseurakunnan kanssa, liput 20 €.

Ke 18.7. klo 20 Konsertti Karjalohjan kirkossa. Vanhan musiikin yhtye Turusta, Barocco Ducale: Pilvi Listo, cembalo, Magdalena Büchert, Barokkisello, Maija Kontunen ja Arja Yurtseven, barokkiviulu. Ohjelmassa Harmoonista ja svengaavaa BaROKKImusiikkia, Vivaldi 340v !

Ke 25.7. klo 20 Konsertti Karjalohjan kirkossa. Alvis Dixie Stompers ja Kimmo Leppälä esiintyvät, vauhdikasta Jazzia ja Gospelia - yllätys solisteja !