Konserttitoiminta

Karjalohjan alueseurakunnan konserttitoimintaa

Kevään ja kesän 2019 konsertteja Karjalohjan kirkossa

To 18.4 klo 19 Kiirastorstain konsertti Karjalohjan kirkossa, esiintyjänä Lohjan kaupunginorkesteri, J.Haydn: Jeesuksen 7 sanaa ristillä.

Pe 19.4 klo 18 Pääsiäisen sielunmessut W.A Mozart: Requiem,G. Faure: Requiem Karjalohjan kirkossa. Esiintyjinä Tuuli Lindeberg, sopraano, Katariina Heikkilä, altto, Juho Punkeri, tenori, Heikki Orama, basso, Dominante-kuoro ja Lohjan kaupunginorkesteri johtajanaan Seppo Murto. Ohjelmassa Mozart: Requiem ja Faure: Requiem Liput: 25/20 € sis. toimitusmaksut NetTicket, ovelta 30 €.

La 8.6 klo 19 Lohjan kaupunginorkesterin konsertti karjalohjan kirkossa, ohjelmassa Mendellsohn: Lobgesang.

Su 16.6 klo 16 Lohjan musiikkileirin konsertti Karjalohjan kirkossa.

Ke 24.7 klo 19 Konsertti Karjalohjan kirkossa, esiintyjänä Janne Mertanen, piano. Ohjelmassa Chopin resitaali.