Konserttitoiminta

Ke 25.7. klo 20 konsertti Karjalohjan kirkossa -  Alvis Dixie Stompers

Klikkaa isommaksi!

Kesän 2018 konsertteja Karjalohjan kirkossa

Ke 25.7. klo 20 Konsertti Karjalohjan kirkossa. Alvis Dixie Stompers ja Alvi Leppälä esiintyvät, vauhdikasta New Orleans jazzia ja gospelia, solisteina Pasi Saarelma ja Heikki Orama, laulu.

Alvis Dixie Stompers: Marcus Weckström sousafoni, Jyrki Leppälä pasuuna, Kimmo Leppälä klarinetti & saksofoni, Alvi Leppälä saksofoni, Cajus Lindroth kornetti, Pasi Saarelma laulu & pyykkilauta, Erkki Hurri rummut, Jarmo Nissinen banjo ja Valeri Nikitin piano.

Liput tuntia ennen ovelta 20 €. Konsertissa on väliaika, jonka aikana Karjalohjan kirkkokuoron järjestämä kahvitarjoilu, kahvi 2 €, pulla 2 € - käteisellä!

La 18.8. klo 15 Karjalohjan kirkossa Lohja Soi - Tenoripäivien Tähtisopraano - konsertti. Camilla Nylund, sopraano ja Marita Viitasalo, piano. Konsertti järjestetään yhteistyössä Karjalohjan alueseurakunnan kanssa. Liput: 30 € / 40 € / 30 € S-etukortilla. Liput ennakkoon: www.netticket.fi ja NetTicketin myyntipisteet.
Ryhmien varaukset: **@** tai 044 374 1552.