Lohjan seurakunnan sivulle on avattu Kirkon valtakunnallinen Kirkko Suomessa chat

Lohjan seurakunta, tiedote 24.9.2015

Tukea elämään -sivuston oikeassa alareunassa ajoittain näkyvässä Chat-ikkunassa on mahdollisuus keskustella kirkon työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Chat on avoinna keskusteluun aina, kun päivystäjä on paikalla. Eli jos päivystäjää ei ole paikalla tai hän on varattu, ikkuna ei myöskään näy.

Chatissä päivystävät kirkon työntekijät sekä koulutetut vapaaehtoiset ympäri Suomen. Chatti on auki arkisin klo 12-20. Jos kaikki päivystäjät ovat varattuja, voi viestiä yksityisesti myös Palveleva Netti –palvelun kautta.

Jos keskusteluyhteys katkeaa pätkivän nettiyhteyden takia, kannattaa sivu ladata uudestaan.

Keskustelut ovat kahdenkeskisiä ja käyttäjä näkyy päivystäjälle anonyyminä. Chatin käyttö ei vaadi Facebookiin kirjautumista. Chat on tietoturvallinen, eikä tallennu Facebookiin. Päivystäjillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus Suomen lakien puitteissa.

Kirkko Suomessa chat Facebookissa