Kaunein hengellinen laulu 2015

Kaunein hengellinen laulu 2015

Lohjan seurakunta 9.10.2015

Lohjan seurakunnan Kaunein hengellinen laulu –äänestys on päättynyt ja voittaja on selvinnyt. Äänestäjiä oli yhteensä 267, joista 235 äänesti paperilla ja 32 nettissä. Jokaisella äänestäjällä oli mahdollisuus antaa äänensä kolmelle suosikilleen.

Selkeäksi voittajaksi valittiin laulu Olen kuullut on kaupunki tuolla. Laulua ovat tulkinneet monet artistit vuosien saatossa joista tunnetuin on Kari Tapio. Laulu on kulkenut seurakuntien tilaisuuksissa rakastettuna tekstinä ja sävelmänä.

Kaunein hengellinen laulu –äänestyksen tulos julkistettiin 7.10. 2015 yhteislaulukonsertissa Lohjan Pyhän Laurin kirkossa. Kanttori Timo Saario oli laatinut eniten ääniä saaneista lauluista puhuttelevan kokonaisuuden. Saario säesti laulut flyygelillä ja seurakunnan kirkkokuoro ja Laurin Laulajat tukivat yhteistä laulua. Laurin Laulajat esitti sävelmät Käteeni tartu ja Hyvää matkaa. Timo Saario lauloi soolona listan ulkopuolelta nousseen Kari Tikan Armolaulun ja Kirkkokuoro tulkitsi äänestyksessä hyvin sijoittuneet Kanteleeni ja Täällä Pohjantähden alla.

Konsertin voittajakappale taltioitiin ja se on katsottavissa: https://www.facebook.com/lohjanseurakunta

Kaunein hengellinen laulu- äänestys on käynnissä paikallisesti vielä Nummen alueseurakunnassa. Nummen äänestystulos julkistetaan ensimmäisenä adventtina. Karjalohjan alueseurakunnassa on suunnitteilla oma Kaunein hengellinen laulu-konsertti.

Äänestyksen viisi eniten ääniä saanutta:

1. Olen kuullut on kaupunki tuolla
  2. Kristallivirta