Miksi enkelit ei auta kaikkia!?

Miksi enkelit ei auta kaikkia!?

(Länsi-Uusimaa, 3.10.2015)

Miksi enkelit ei auta kaikkia!? On todella hienoa kun enkeli puuttuu vaara tilanteeseen ja suojelee heikkoja ja voittaa pahan. Mutta entäs ne kerrat kun mitään enkeliä ei tulekaan?

On käynyt niin että olen rukoillut ja rukoillut että pärjään jossain vaikeassa tilanteessa olemalla rauhallinen ja että kykenen auttamaan muita pelkäämättä.  Miksi näin käy? Vaikka halusin tehdä oikein ja rukoilin niin silti kaikki meni pieleen!?
Miksi joskus saa apua ja toisinaan taas ei? Miksi toiset saa apua ja toiset taas ei. Miksi elämä on niin epävarmaa ja usein niin epäoikeudenmukaista!?

Kun puhutaan kohtaamisesta ja kanssaihmisen auttamisesta, se ettei voi antaa kaikille ruokaa ja hoivaa ei tarkoita ettei kukaan saisi sitä!”
Kaikkia ei voida auttaa mutta niitä joita voidaan tulee auttaa.

Onko enkeleistä pulaa? Onko Jumalallakin henkilöstöpula? Totuus on että Jumalan rakkaus ei yksistään hallitse maailmassamme. Maailmastamme löytyy jotain lähes yhtä väkevää joka haluaa hajottaa ja tuhota. Joku joka haluaa pelotella meidät pois Rakkaudesta.

Shit happens. Näin voidaan todeta. Jeesus on tarkka siinä että Jumala näkee kaikki ihmiset rakkaina lapsinaan ja tahtoo kaikkien parasta. Siksi vaikuttaa niin sattumanvaraiselta se kuka saa apua ja milloin.

Yritän iloita niistä kerroista kun saamme apua enkeleiltä vaikka resurssit eivät oikein riitä. Tahdon uskoa ja luottaa Jumalan hyvään tahtoon vaikka maailmassa on niin paljon pahaa.
En aina tiedä miten taistella. Mutta lohtunamme on että myös hyvät voimat ovat puolellamme. Tuntuu myös hyvältä että lupaus Rakkaudesta, sinun ja minun, enkeli Mikaelin ja Jumalan voittaa sen yli mikä tuhoaa yhteisöllisyyttä maailmassamme.

Mari Nurmi, Lohjan seurakunta