Nyt voit auttaa pakolaisia

Nyt voit auttaa pakolaisia

Myös Lohjan seurakunta on saanut lukuisia kysymyksiä: miten voin auttaa?Pakolaisten jatkuva virta ja inhimillinen hätä järkyttävät meitä kaikkia. Tuskin kukaan tahtoo lähteä vapaaehtoisesti pakoon omasta kodistaan tai lähteä perheensä parista ihmissalakuljettajien reittejä myöten pakoon.

Kiitämme kaikista yhteydenotoista ja yritämme osaltamme toimia niin nopeasti kuin pystymme. Kirkon Ulkomaanavun keräyksellä autetaan pakolaisia Unkarissa, Serbiassa ja Kreikassa. Lahjoitusten avulla Kirkon Ulkomaanapu toimittaa hädänalaisimmille pakolaisille puhdasta vettä, hygieniatarvikkeita, lämpimiä vaatteita ja huopia. Lisäksi tarjotaan psykososiaalista tukea. Näin autat siellä, missä hätä on vieläkin mittaamattomampi.

Lisää tietoa Kirkon Ulkomaanavun keräyksestä.

Yhtä hyvin voit antaa avustuksesi SPR:n kautta.

Miten voin auttaa lähialueelle tulevia pakolaisia heidän hädässään?  Olemme sopineet myös yhteistyöstä Vihdin seurakunnan kanssa. Riuttarantaan tulee todennäköisesti ensi viikolla ensimmäiset ihmiset ensi viikolla. Kukaan ei välttämättä pysty arvioimaan, mitä tarvitaan. Ajankohtaista tietoa löydät seuraavalla sivustolla: Riuttaranta - toivon keskus

Vapaaehtoistyöntekijätarpeesta voit kysyä tietoja osoitteesta **@**

Kiitos avustasi!

Juhani Korte