Lähetyksen nimikkokohteet

Lähetyksen nimikkokohteet

Nummen alueen lähetystyötä hoitaa diakonityöntekijä yhdessä lähetyksen vastuuryhmän ja aluekappalaisen kanssa.

Alueseurakunnan aiempi nimikkostipendiaatti (Suomen Lähetysseura) Veronica Masu on saanut opintonsa päätökseen Paulinumin teologisessa seminaarissa Windhoekissa. Hän työskentelee parhaillaan Botswanan kirkossa.

Uusi nimikkostipendiaattimme on pastori Eliakim Shaanika. Hän suorittaa teologian tohtorin opintoja. Väitöskirjan aiheena on kirkon rooli sovinnon rakentajana. Opiskeluaika on 2014-2017.

Suomen Lähetysseuran kautta tuetaan myös Inkerin kirkkon työtä Venäjällä. Lisäksi avustetaan vapaamuotoisemmin Hosianna-seurakunnan päiväkotia Namibiassa.

Lähetyksellä on omat kirkkopyhänsä (mm. ’paimenten kirkko’ kesällä ja loppiaisen kyläkirkko Sitarlan Niemessä). Lähetystyö on läpäisyperiaatteena läsnä eri työmuodoissa.

Namibian ev.lut. kirkon (ELCIN) läntinen hiippakunta ja Espoon hiippakunta  ovat toistensa ystävyyshiippakuntia.

Lisää tietoa antaa diakoni Tanja Mäkelä p. 040 7799363.