Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset

Sana sinulle hartaudet tästä

Lohjan seurakunnassa pidetään jumalanpalveluksia  Karjalohjalla, Nummella, Pusulassa, Sammatissa, Lohjalla ja Virkkalassa.

Kirkon jumalanpalveluselämä saa rytminsä ja sisältönsä kirkkovuodesta, jonka keskus on pääsiäinen. Jokaiselle pyhäpäivälle on omat raamatuntekstinsä ja rukouksensa, joita voidaan käyttää myös pyhien välisinä arkipäivinä: Kirkkovuosi nyt

Tapahtumakalenteri

Jumalanpalvelukset Lohjan seurakunnassa sunnuntaisin:

Karjalohja

klo 12 Karjalohjan kirkko, Keskustie 30

Lohja

klo 10 Pyhän Laurin kirkko, Kirkkokatu 1. Jumalanpalvelus radioidaan Lohja Radio Dein taajuudella 107,2 MHz, messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa. Lapsille tarjotaan oma rauhallisen olemisen paikka Pyhän Laurin kirkossa 15.10 sunnuntain messussa. Paikka sijaitsee kirkkosalin edessä ja siitä on tehty mukava pehmein matoin ja tyynyin. Lasten paikasta on hyvä seurata mitä messussa tapahtuu ja ihmetellä kirkkoa pehmeä kirkkokaveri kainalossa.
Tule koko perheen kanssa kokeilemaan lasten paikkaa ja anna siitä palautetta ja kehittämisideoita!

Nummi

klo 10 Nummen kirkko, Kirkkotie 10.

Pusula

klo 12 Pusulan kirkko,  Marttilantie 1.

Pusulan Kärkölän kirkossa on neljä jumalanpalvelusta vuosittain: pääsiäinen, juhannus, elokirkko elokuussa ja jouluaaton hartaus klo 14.

Sammatti

klo 10 Sammatin kirkko, Lönnrotintie 11.

Virkkala

klo 16, Virkkalan kirkko,  jumalanpalvelukset syys- ja kevätkaudella Pyhän Ristin kappelissa,  Virkkalantie 1, (kk:n ensimmäinen sunnuntain Sleyn:n messu, joka kk:n viim. sunnuntai Yhteyden ilta, järj. Veljespiiri). Järjestää Virkkalan aluetyö, lisätietoja tästä

Huomioi: seuraavan kerran messu Virkkalassa on 3.9.2017 klo 16

Pikku Lauri

lasten kappeli, Sibeliuksenkatu 2:

perhekirkko (avaa linkistä)

nuorten messu (avaa linkistä)

Toivonmessu

to 30.11. klo 18.30 Mäntynummen srk-talossa, Mäntynummentie 17. Toivonmessu on tunninmittainen kaikenikäisten iltakirkko. Lapsille oma saarnahetki illan keskellä, ehtoollinen ja iltapala. 14.9. mukana Piia Korpijaakko, vieraita Sakun ystävyysseurakunnasta Virosta ja bändi.

Ruotsinkielinen jumalanpalvelus: aktuellt