Miesten ilta kutsuu

Miesten ilta kutsuu

Saunan lauteilla on tilaa!

Lohjan seurakunnan järjestämät miesten saunaillat alkavat taas torstaina 8.2. klo 18. Vuoden ensimmäinen sauna lämpiää Gunnarlan majalla. Kimppakyydit lähtevät kirkkokentältä klo 17.40. Paikalle voi tulla myös omalla autolla, jalkaisin tai hiihtäen. Ilta alkaa n puolen tunnin yhteisellä tuokiolla. Alustajana on rovasti, toimittaja ja pitkän linjan lohjalainen Hannu Nyman. Nyman on tunnettu lennokkaasta ja syvästä puhetaidostaan ja asiantuntemuksestaan. Alustuksen jälkeen käydään saunaan ja iltapalalle. Ilta päättyy yhteiseen hartauteen.

Miesten saunailtoja on järjestetty jo pari vuotta. Ilta kokoaa miehiä ikään, elämäntilanteeseen ja vakaumukseen katsomatta. Saunan lauteilla juttu luistaa ja elämää jaetaan. Miesten iltoja on kevään aikana n kerran kuukaudessa eri puolilla Lohjaa. Illat järjestää Lohjan seurakunnan aikuistyö ja miesten vastuuryhmä. Lisätietoja. Panu Mäkelä, **@**, 044 3284212.