Uudet nettisivut palvelevat koko seurakuntaa

Uudet nettisivut palvelevat koko seurakuntaa

Lohjan seurakunnan laajentuessa myös seurakuntien nettisivusto uudistuu. Nyt samasta osoitteesta, lohjanseurakunta.fi, löytyvät kaikkien alueseurakuntien ja Lohjan kantaseurakunnan yhteystiedot ja tapahtumat.

Suurin muutos aikaisempiin sivuihin on, että nyt samasta osoitteesta, lohjanseurakunta.fi, löytyvät kaikkien alueseurakuntien ja Lohjan kantaseurakunnan yhteystiedot ja tapahtumat.

Kaikki seurakunnan toimintamuodot ovat esillä verkkosivuilla ja koko seurakunnan toiminta on esitetty pääsivuilla. Alueseurakuntien pääsivulla on alueen oma tapahtumakalenteri, josta löytyvät paikalliset tapahtumat ja tiedot.

Verkkosivut kuvaavat tämänhetkistä tilannetta laajentuneessa seurakunnassa. Seurakunnan toimintaa järjestellään alkuvuoden aikana niin toimintamuotojen kuin organisaation tasolla. Samalla kun toimintaa kehitetään ja löydetään yhteisiä toimintatapoja, myös verkkosivuilla tehdään sen mukaista kehittämistä ja muutoksia.

Verkkosivujen kokonaisuudesta vastaa Lohjan seurakunnan tiedotus. Alueseurakuntien ja työmuotojen verkkosivujen sisällön ja päivityksen hoitavat nettivastaavat.

Verkkosivuilla tapahtuvista muutoksista tiedotetaan uutisissa.