Yhteisvastuu kutsuu liikkumaan hyvän asian puolesta

Yhteisvastuu kutsuu liikkumaan hyvän asian puolesta

Auttaa voi monella tavalla. Tule mukaan kerääjääksi! Ota yhteyttä alueesi diakoniatyöntekijään.

7.2. klo 12-18 Liiku yhteiseksi hyväksi. Harjun hiihtoladulta alkaa Yhteisvastuu-tempaus. Liiku paikanpäällä tai kotona. Lahjoita haluamasi summa keräykseen. Harjun ladun parkkipaikalta lisää tietoa ja mahdollisuus lahjoittaa.

Lohjan seurakunta, tiedote 2.2.2016

Yhteisvastuu kutsuu ja haastaa sinut liikkumaan!

Voit liikkua esim. 5 kilometriä ja lahjoittaa 1€/km keräykseen tai olla salilla 45min ja lahjoittaa 10€. Vaihtoehtoisesti voit tukea liikkuvan papin kilometrimäärän mukaan. Lohjan seurakunnan pastori Panu Mäkelä on liikkeessä 6 tuntia Harjun hiihtolenkillä tai huonon kelin sattuessa juosten harjun alueella.

Liikkua voi yksin, yhdessä tai liittyä seuraan ladulla tai kadulla. Hiihtoladun parkkipaikalla on Yhteisvastuu-tunnuksin merkitty auto. Sen läheisyydessä saat lisää tietoa keräyksestä ja voit lahjoittaa oman osuutesi keräyslippaaseen.

Tule mukaan sunnuntaina 7.2. kello 12-18 Harjulle!

Yhteisvastuu-keräys starttaa sunnuntaina 7.2.

Kanta-Lohjan alueella keräyksen aloituspäivä on sunnuntai 7.2. Aamulla klo 10 Pyhän Laurin kirkossa on jumalanpalvelus ja sen jälkeen lounas. Siitä onkin hyvä lähteä iltapäiväksi reippailemaan. Viime vuonna liikuntatempauksen avulla saimme kokoon n. 1100 €

Yhteisvastuu 2016 torjuu nuorten syrjäytymistä

Yhteisvastuu 2016 torjuu nuorten syrjäytymistä Suomessa ja Ugandassa.  Suomessa tuetaan nuorten elämänhallintataitojen kehittymistä ja osallisuutta partiotoiminnan avulla. Keräysvaroin tuetaan myös Sisupartiotoimintaa, jossa mukana olevat lapset ja nuoret ovat pääosin aisti-, liikunta- ja kehitysvammaisia. Avun vie perille Suomen partiolaiset.

Ugandassa Yhteisvastuu tukee nuorten ammattikoulutusta ja toimeentuloa. Länsi-Ugandaan pakolaisleirille, on rakenteilla ammattikoulu, johon valitaan opiskelijoiksi kaikkein heikoimmassa asemassa olevia nuoria. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.