Diakoniatyö

Diakoniatyö

Diakonissan kanssa voit keskustella elämän kirjoon liittyvistä asioista:

- ihmissuhdeasioista

- jumalasuhteeseen liittyvistä kysymyksistä

- talouteen liittyvistä vaikeuksista

- omaan elämään liittyvistä riippuvuuksista

- yksinäisyyteen ja sairauteen liittyvistä taakoista

Ota yhteyttä diakonissa Sinikka Laurilaan, kun olet tuen tarpeessa ja pohdit erilaisia vaihtoehtoja elämänkysymyksiisi. Sinikan tavoitat numerosta 0407799369 tai sähköpostiosoitteesta: **@**

Diakonia on lähimmäisen palvelua kristillisen lähimmäisenrakkauden pohjalta. Diakonia tulee todeksi kaikkialla, missä ihmiset osoittavat aitoa välittämistä toisistaan.

Tapahtumat:

ke 16.8. klo 11-14.00 Iloitussa Sotaveteraanien, yksin asuvien ikäihmisten ja kotihoidon asiakkaiden virkistyspäivä. Ilmoittautuminen, katso kirkolliset ilmoitukset.

to 17.8. klo 11-14.00 Iloitussa Saukkolan työkeskuksen ja kehitysvammaisten virkistyspäivä. Ilmoittautuminen, katso kirkolliset ilmoitukset (järj. Nummen- ja Pusulan diakoniatyö)

31.8. klo 9.00 lähtö seurakuntatalon pihalta (Marttilantie 1, Pusula) Espoon Haltian luontokeskukseen, Suomenojan kierrätyskeskukseen ja Upinniemen kappeliin. Ilm. Jere Laurilalle p.040 7799369 , **@** (järj. Pusulan aluesrk:n diakoniatyö)