Diakoniatyö

Diakoniatyö

Diakonissan kanssa voit keskustella elämän kirjoon liittyvistä asioista, kuten:

- ihmissuhdeasioista

- jumalasuhteeseen liittyvistä kysymyksistä

- talouteen liittyvistä vaikeuksista

- omaan elämään liittyvistä riippuvuuksista

- yksinäisyyteen ja sairauteen liittyvistä taakoista

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin Sinikka Laurila tai Hilkka Lydén, kun olet tuen tarpeessa ja pohdit erilaisia vaihtoehtoja elämänkysymyksiisi. Sinikan tavoitat numerosta 0407799369 tai sähköpostiosoitteesta: **@**. Hilkan tavoitat numerosta 0447804234 tai sähköpostiosoitteesta: **@**.

Diakonia on lähimmäisen palvelua kristillisen lähimmäisenrakkauden pohjalta. Diakonia tulee todeksi kaikkialla, missä ihmiset osoittavat aitoa välittämistä toisistaan.

Kerhot alkavat jälleen:

SEURAKUNTAKERHO kokoontuu parillisina viikkoina torstaisin klo 13 – 14.30 Seurakuntatalolla (Marttilantie 1, 03850 Pusula). Ensimmäinen tapaaminen 25.1.2018.

OMPELUSEURA kokoontuu Pusulan seurakuntatalolla parittomien viikkojen tiistaisin klo 13-14.30. Ensimmäinen tapaaminen 30.1.2018.