Lähetystyö

Lähetystyö

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä: "Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni..." Sitä tehtävää paikallisseurakunta toteuttaa yhdessä maamme lähetysjärjestöjen kanssa kuuluttaen sanomaa sovituksesta ja toivosta kaikille, jotka eivät Kristusta, Jumalan Poikaa tunne.

Nimikkolähetit ja sopimukset

Pusulan alueseurakunnalla on sopimukset lähetystyöstä Suomen Lähetysseuran, Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen ja Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kanssa.

Suomen Lähetysseuran kautta tuetaan Inkerin kirkon työtä Venäjällä, Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta Maasaityötä Keniassa ja Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta Mika ja Tanja Lehtisen työtä Etiopiassa.

Syksyn ja talven aikana kokoonnutaan Lähetysseuroihin, joihin saadaan  lähettien terveisiä välillisesti kirjeitse ja myös henkilökohtaisilla vierailuilla. Lähetystyöhön kerätään talousarviomäärärahojen lisäksi myyjäisillä, kolehdeilla ja käsityöpuodin toiminnalla.

Lähetystyöstä vastaa Sinikka Laurila.