Pusulan alueseurakunnan kuorot ja musiikkiryhmät

Pusulan alueseurakunnan kuorot ja musiikkiryhmät

Lapsikuoro, harjoitukset keskiviikkoisin klo 17.00-17.45.

Kirkkokuoro, harjoitukset keskiviikkoisin klo 18.00-19.30. Uudet laulajat tervetulleita mukaan!

IFÊ-ryhmä, harjoittelee kahden viikon välein perjantaisin klo 17.00-18.00, ohjaajana Felix Adjè.

Kuorot ja musiikkiryhmät kokoontuvat seurakuntatalossa 10.9 alkaen keskiviikkoisin seuraavasti:

Muskari 3-6- vuotiaille ke klo 16.00-16.45

Muskarissa lauletaan, soitetaan ja leikitään. Musiikin perusteita opiskellaan lapsen näkökulmasta ja vuodenkiertoon liittyviä lauluja opetellaaan. Tutustutaan eri lyömäsoittimiin ja perhehdytään myös 5-kielisen kanteleen soittoon. Keväällä ja joulun alla pidetään vanhemmille ja isovanhemmille avoin muskaritunti, jolloin esitetään vuoden aikana opittua. (lukukausimaksu)

Lapsikuoro alakouluikäisille ke klo 17.00-17.45

Lapsikuoro on hyvä jatke muskarille, kun ikää karttuu. Monet lapsikuorolaisista ovatkin käyneet aikoinaan muskarin. Lapsikuorossa lauletaan lasten hengellisiä lauluja ja myös maallisempia lastenlauluja. Harjoiteltavat laulut tähtäävät usein tulevaan esiintymiseen, joka useimmiten on seurakunnan perhejumalanpalvelus tai musiikkitilaisuus. Lapsikuorossa on kavereiden kanssa mukavaa laulaa yhdessä:-)

Kirkkokuoro ke klo 18.00-19.30

Kirkkokuoro on aikuisväelle tarkoitettu harrastusmuoto. Kirkkokuoro esiintyy säännöllisesti messuissa ja sanajumalanpalveluksissa. Se vierailee myös keväisin ja joulun alla vanhainkodissa järjestäen kaikille avoimen yhteislaulutilaisuuden. Kuoro järjestää myös hengellisten laulujen iltoja ja virsi-iltoja, johon kuorolaiset leipovat makoisat tarjottavat kahvin kera. Kuoro osallistuu myös Hämeen-Uudenmaan kirkkomusiikkipiirin koulutuksiin ja laulujuhlille. Kuoroon kaivataan uusia laulajia, joten tervetuloa mukaan laulamaan!

IFÊ- ryhmä

Djemberyhmä kokoontuu 2 kertaa kuukaudessa, ohjaajana Felix Adje.

Lisätietoja musiikkiryhmistä saat Päivikiltä, p. 040 779 9366 tai s-posti: **@**