Musiikkitapahtumat

Musiikkitapahtumat

su 22.4. klo 12 "Kauneimmat hengelliset laulut"- messu Pusulan kirkossa, kirkkokuoro. Yhteisvastuu- soppaa uudessa konehallissa, jossa voi tutustua remontoituihin työtiloihin ja työkoneisiin.

su 6.5. klo 15 "Mauno Kuusisto - Kertokaa se hänelle"- levykonsertti Pusulan kirkossa, Reijo Ikonen/tenori ja Ulla-Stina Ikonen/harppu. Ohj.15e.

su 27.5. klo 16  "Ave Maria"- konsertti Pusulan kirkossa, Heikki Rainio/tenori ja Kalevi Kiviniemi/urut. Ohj.15e.

to 14.6. klo 19 "Virrestä viis veisaan"- kesäkonsertti Kärkölän kyläkirkossa. Anne Lappalainen/ laulu, Wilhelmiina Ahmala/viulu ja Päivikki Jurmu/piano ja harmooni. Ohj. 10e. Konserttikahvit kylätalossa.

to 12.7. klo 19 Kantelekonsertti Kärkölän kirkossa, "Duo Ni", jossa soittavat Marja Nevankallio ja Makiko Oba, kanteleet. Ohj. 10e. Konserttikahvit kylätalossa.

pe 27.7. klo 19  Omenapuun varjossa- konsertti Kärkölän kirkossa. Anna Kreetta Gribajcevic ystävineen. Ohj. 10e.

to 23.8. klo 19 Elokuun konsertti Aleksis Kiven hengessä, Juha Poikela/laulu ja Ilmari Räikkönen/piano. Ohj. 10e. Konserttikahvit kylätalossa.