Musiikkitapahtumat

Musiikkitapahtumat

to 14.6. klo 19 "Virrestä viis veisaan"- kesäkonsertti Kärkölän kyläkirkossa. Anne Lappalainen/ laulu, Wilhelmiina Ahmala/viulu ja Päivikki Jurmu/piano ja harmooni. Ohj. 10e. Konserttikahvit kylätalossa.

to 12.7. klo 19 Kantelekonsertti Kärkölän kirkossa, "Duo Ni", jossa soittavat Marja Nevankallio ja Makiko Oba, kanteleet. Ohj. 10e. Konserttikahvit kylätalossa.

pe 27.7. klo 19  Omenapuun varjossa- konsertti Kärkölän kirkossa. Anna Kreetta Gribajcevic ystävineen. Ohj. 10e.

to 23.8. klo 19 Elokuun konsertti Aleksis Kiven hengessä, Juha Poikela/laulu ja Ilmari Räikkönen/piano. Ohj. 10e. Konserttikahvit kylätalossa.

to 30.8. Lauluilta museon mäellä, Jurmu: Pusula-seura kahvittaa. Museo on auki tutustumista varten.