Parisuhdehaaste: Uskalla rakastaa enemmän kuin koskaan
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Parisuhdehaaste: Uskalla rakastaa enemmän kuin koskaan

rakkaudenroihu.fi

Tiedote. Julkaistu: 30.09.2016 klo 09:40
Kirkon tiedotuskeskus

Maaliskuussa 2016 avattu Rakkauden roihu -blogi on osa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon parisuhdetyötä. Blogikirjoittajien joukossa on perheneuvonnan ja pariterapian ammattilaisia, pappeja ja muita kirkon työntekijöitä, jotka tuovat esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Blogissa tarjoillaan sytykkeitä parisuhdepohdintoihin ja annetaan rakkauden roihuta.

Rakkauden roihu -blogissa alkaa teemaviikko

Rakkauden roihu -blogissa alkaa maanantaina 3.10.2016 teemaviikko, jossa kirjoitetaan näkökulmalla ”Uskalla rakastaa enemmän kuin koskaan”.

Kirkon parisuhdebloggarit haastavat lukijoitaan, parisuhdeammattilaisia ja muita bloggareita kertomaan, millaista uskaltautumista, rohkeutta ja riskien ottamista rakastava suhde vaatii tai on heiltä vaatinut. Haaste kulkee sosiaalisessa mediassa tunnisteella #uskallanrakastaa.

”Rakkaudessa täytyy uskaltaa, vaikka ollessaan avoin antaa toiselle myös mahdollisuuden satuttaa. Ilman tätä riskiä ei ole kuitenkaan mahdollisuutta rakastaa", yksi parisuhdebloggareista, pappi Ulla Oinonen kertoo, miksi blogissa halutaan haastaa rakastamaan rohkeasti.

Perheneuvonnasta apua ja tukea. Lue lisää.

Lohjan seurakunnassa tapahtuu

Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja