Adventtisunnuntaina tapahtuu

Adventtisunnuntaina tapahtuu

Kirkkovuoden ensimmäinen sunnuntai julistaa, että Jumala ei ole kaukana meistä. Hän lähestyy kansaansa antaakseen sille pelastuksen uuden ajan. Hoosiannaa laulaen tervehdimme Jeesusta Kuninkaanamme ja iloitsemme siitä, että hän on tullut ja vapauttanut meidät yhteyteen Jumalan ja toistemme kanssa. www.evl.fi

Adventtivesper Lohjalla

Ensimmäisen adventtisunnuntain iltana, 3.12. klo 18, Lohjan Pyhän Laurin kirkossa perinteinen A. Maasalon säveltämä Adventtivesper. Lyhyeen ja monipuoliseen, n. 40 minuutin mittaiseen iltapalvelukseen on Lohjalla jo vuosikymmenten ajan kokoonnuttu kuuntelemaan, ja nykyään myös itse laulamaan Hoosiannaa. Lohjan kirkkokuoro on mukana laulamassa. Adventtivesper on oivallinen ja mukava tapa avata jouluaikaan valmistautuminen ja joulun odotus.

Jumalanpalvelukset adventtisunnuntaina 3.12.2017

klo 10 Pyhän Laurin kirkko messu, Korpijaakko, Linnavirta, Kerko, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz, kirkkokahvit srk-keskuksessa

klo 10 Nummen kirkko, messu, Marjanen, Kuoppala, kirkkokuoro, Venla Hakola saksofoni, Teemu Heinonen, huilu. Tervetuloa laulamaan Hoosiannaa. Messun jälkeen riisipuuro, kahvit ja musiikkia seurakuntasalissa

klo 10 Sammatin kirkko, messu, Rantanen, Orama

klo 12 lastenkappeli Pikku Lauri, perhekirkko, Lakomaa, Miettinen, Kerko. Kirkon jälkeen on tarjolla keittolounas (vapaaehtoinen maksu)

klo 12 messu, Karjalohjan kirkko, kirkkokahvit, Majuri, Orama

klo 12  perhekirkko Pusulan kirkossa, Luukkonen, Jurmu ja lapsikuoro, IFÊ- ryhmä,päiväkerholaiset, Sulavuori ja Noranta. kirkkokahvit seurakuntatalolla (ei ehtoollista).

Su 3.12. klo 16 Virkkalan kirkko, messu, Haataja, Puumala, järj. Sley

Lisäksi

2.12. klo 16 adventtikonsertti kirkossa. Nummen Torvisoittokunta, Nummen kirkkokuoro, Nummi-Pusulan Mieslaulajat

2.12. klo 10-12 adventtimyyjäiset Pusulan seurakuntatalolla. Myytävänä jouluisia laatikoita ja käsitöitä. Arpajaiset ja kahvila. Järj. Diakonia- ja lähetystyön ystävät.Tuotto oman aluesrk:n työlle.

2.12. klo 9-13 Sammatin joulumyyjäisissä Nuorisoseurantalolla alueseurakunnan myyntipöytä lähetyksen hyväksi. Myytäviä tuotteita vastaanotetaan, yhteyshenkilö Kaisa Rinne, puh. 050-3774 308.