Aikuiset

Aikuiset

Seurakunnan tapahtumakalenteriin pääset tästä.

Aikuinen?

Työssäkäyvä, opiskelija, työtön, eläkeläinen, kotiäiti, sinkku, kaupunkiin muuttanut...

seurakunnasta voi löytyä paikka, jossa voi etsiä, pohtia, tulla kuulluksi ja nähdyksi. Täällä on tilaa ilolle, surulle, ihmettelylle ja löytämiselle, uskolle ja kyselylle.

Alle on koottu nähtäville erityisesti aikuiselle suunnattua tarjontaa.

Sinulle aikuinen

Seurakunnan aikuisten yhteisössä voit löytää itsellesi hengellisen ja henkisen kodin. Tule mukaan joukkoomme ja ota paikkasi  työikäisten tai ikäihmisten parissa. Tutustu diakoniatyön tarjoamaan toimintaan sekä myös lapsi- ja perhetyön toimintaan.

ALFA-kurssi

Alfa-kurssilla voi tutustua kristinuskon perusasioihin  vapaamuotoisesti

Kenelle Alfa on tarkoitettu? Alfa on kaikkia tiedonjanoisia varten. Alustukset rohkaisevat keskusteluun ja tutkimaan uskon perusteita avoimessa ja rennossa ilmapiirissä.  Alfassa saa kysellä ja kyseenalaistaa. Sinne voi tulla sellaisena kuin on.

Kurssi käsittää noin kymmenen tapaamista arki-iltana ja yhden lauantaipäivän. Tapaamisissa on ohjelmassa tarjoilua, lyhyt alustus ja keskustelua pienissä ryhmissä, joissa voi vapaasti jakaa omia ajatuksiaan muiden kanssa. Oppimateriaali ja kurssi ovat ilmaisia.

Kurssi alkaa 25.1. 2018 Adventtiseurakunnan tiloissa (Petsamonrinne 4).  Järjestämisessä ovat mukana myös Lohjan ev.lut. seurakunta, Vapaaseurakunta, Lähetysseurakunta, Asemakirkko, Kansan Raamattuseura, Healing Rooms ja TV7-tiimi.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää ja ilmoittautua: Esko Palomäki, 050 538 0887 tai  Aira Palomäki, 050 3099 576 tai s-postitse: **@**

Lisätietoja löydät netistä os. kokeilealfaa.fi ja seurakunnan nettisivulta.

Toivonmessu

Toivonmessu on kaikenikäisille sopiva n. tunnin mittainen iltakirkko. Mukana on bändi, monia tekijöitä, lasten oma saarnatuokio ja ehtoollisen vietto. Lopuksi nautitaan yhteinen iltapala.

torstaisin kerran kuussa klo 18.30.

30.11. Mäntynummen srk-talo, Mäntynummentie 19

Sanan ja rukouksen illat

Sanaa, rukousta ja musiikkia Lohjan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin

Heikki Linnavirta, Johanna Hagert & rukoustiimi.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Teologinen opintopiiri seurakuntakeskuksessa, Sibeliuksenk. 2.

Teologinen opintopiiri

kerran kuussa torstaisin klo 18 srk-keskus, Sibeliuksenkatu 2, kahvitarjoilu kello 17.30 alkaen.

7.12. Luterilaisuuden kiehtova historia Suomessa

TM Maija Majuri

Virkkalan aluetyö

Olet lämpimästi tervetullut Virkkalan kirkkoon. Tahdomme palvella erityisesti  Etelä-Lohjalla asuvia monin eri tavoin. Lue lisää

Muijalan aluetyö

Lohjanportin alueen toimintaa järjestää ja toteuttaa Lohjanportin tiimi. Tiimiin kuuluu niin henkilökuntaa kuin alueella asuvia muijalalaisia. Lue lisää

Pienryhmät ja kurssit

Seurakunnan ikonimaalauskursseilla tutustutaan ikonimaalauksen eri vaiheisiin, ikoniteologiaan sekä ikonitaiteen historiaan. Syksyllä alkava kurssit. Lue lisää

Ota yhteyttä!

Tule mukaan, käytä taitojasi yhteiseksi hyväksi.

Seurakunnan aikuistyön yhteyshenkilöt. Lue lisää