Aikuiset

Aikuiset

Seurakunnan tapahtumakalenteriin pääset tästä.

Aikuinen?

Työssäkäyvä, opiskelija, työtön, eläkeläinen, kotiäiti, sinkku, kaupunkiin muuttanut...

seurakunnasta voi löytyä paikka, jossa voi etsiä, pohtia, tulla kuulluksi ja nähdyksi. Täällä on tilaa ilolle, surulle, ihmettelylle ja löytämiselle, uskolle ja kyselylle.

Alle on koottu nähtäville erityisesti aikuiselle suunnattua tarjontaa.

Sinulle aikuinen

Seurakunnan aikuisten yhteisössä voit löytää itsellesi hengellisen ja henkisen kodin. Tule mukaan joukkoomme ja ota paikkasi  työikäisten tai ikäihmisten parissa. Tutustu diakoniatyön tarjoamaan toimintaan sekä myös lapsi- ja perhetyön toimintaan.

Jos haluat olla mukana tekemässä ja ideoimassa toimintaa aikuisille, voit olla yhteydessä aikuistyön pastoriin, **@** tai 044 788 78 96.

Toivonmessu

Toivonmessu on kaikenikäisille sopiva n. tunnin mittainen iltakirkko. Mukana on bändi, monia tekijöitä, lasten oma saarnatuokio ja ehtoollisen vietto. Lopuksi nautitaan yhteinen iltapala.

torstaisin kerran kuussa klo 18.30,lastenkappeli Pikku Lauri, Sibeliuksenkatu 2

26.4. Koti-ikävä, Joh 14:1-7

24.5. Täynnä! Apt 2:1-13

Miesten saunailta

Saunailta alkaa yhteisellä hetkellä illan teeman äärellä. Sen jälkeen sauna ja iltapala voitelee myös fyysisen ihmisen.

toukokuussa saunailta Saarikossa

Sanan ja rukouksen illat

Sanaa, rukousta ja musiikkia Lohjan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin 19.4., 17.5.

Heikki Linnavirta, Johanna Hagert & rukoustiimi.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Seniorifoorumi

Seniorifoorumi on jäänyt kesälomalle kevään 2018 osalta. Tervetuloa mukaan jälleen syyskaudella, 25.10.18. Lisää vierailijoista kesän aikana.

Virkkalan aluetyö

Olet lämpimästi tervetullut Virkkalan kirkkoon. Tahdomme palvella erityisesti  Etelä-Lohjalla asuvia monin eri tavoin. Lue lisää

Pienryhmät ja kurssit

Seurakunnan ikonimaalauskursseilla tutustutaan ikonimaalauksen eri vaiheisiin, ikoniteologiaan sekä ikonitaiteen historiaan.  Lue lisää

Ota yhteyttä!

Tule mukaan, käytä taitojasi yhteiseksi hyväksi.

Seurakunnan aikuistyön yhteyshenkilöt. Lue lisää