Aikuiset
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Aikuiset

Seurakunnan tapahtumakalenteriin pääset tästä.

Aikuinen?

Työssäkäyvä, opiskelija, työtön, eläkeläinen, kotiäiti, sinkku, kaupunkiin muuttanut...

seurakunnasta voi löytyä paikka, jossa voi etsiä, pohtia, tulla kuulluksi ja nähdyksi. Täällä on tilaa ilolle, surulle, ihmettelylle ja löytämiselle, uskolle ja kyselylle.

Alle on koottu nähtäville erityisesti aikuiselle suunnattua tarjontaa.

Sinulle aikuinen

Seurakunnan aikuisten yhteisössä voit löytää itsellesi hengellisen ja henkisen kodin. Tule mukaan joukkoomme ja ota paikkasi  työikäisten tai ikäihmisten parissa. Tutustu diakoniatyön tarjoamaan toimintaan sekä myös lapsi- ja perhetyön toimintaan.

Jos haluat olla mukana tekemässä ja ideoimassa toimintaa aikuisille, voit olla yhteydessä aikuistyön pastoriin, **@** tai 044 788 78 96.

 

Alfa-kurssin koulutus

Tule tutustumaan, mistä on kyse ja miettimään, voisitko olla mukana rakentamassa kevään 2019 Alfa-kurssia Lohjalla. Iltaan osallistuminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Koulutusillat: ke 21.11. klo 18–20.30 Seurakuntakeskus, Sibeliuksenkatu 2

ke 16.1.2019 klo 18–20.30 Adventtiseurakunnan rukoushuone, Petsamonrinne 4

Kouluttajana pastori Virpi Nyman, KRS/Vivamo

Alfa-kurssi on käytännöllinen johdatus kristinuskon perustotuuksiin. Se on ensisijaisesti tarkoitettu etsijöille ja vasta uskoontulleille. Alfa on saavuttanut suuren suosion, koska sen tulokset ovat olleet innostavia. Uudet ihmiset löytävät tiensä seurakuntaan ja Jumalan yhteyteen.

Kevään Alfa-kurssi keskiviikkoisin 30.1.–10.4.2019.

Lämpimästi tervetuloa koulutusiltoihin!

Alfan järjestäjinä on useita Lohjan seurakuntia ja yhteisöjä: Ev.lut. seurakunta, Asemakirkko, Vapaaseurakunta, Adventtiseurakunta sekä Kansan Raamattuseura/Vivamo, Awake-kahvila, TV7- ja Healing Rooms -tiimit.

Lue lisää Alfasta: kokeilealfaa.fi

Iltakirkko

Iltakirkko on uusi torstai-illan ehtoollismessu

Vuoden viimeistä Iltakirkkoa vietetään torstaina 22.11, klo 18.30 alkaen, lastenkappeli Pikku Laurissa (Sibeliuksenkatu 2). Marraskuun iltakirkossa on mukana musiikkiopiston hulisteja Raija Uraman johdolla.

Iltakirkko on torstai-illan ehtoollismessu, joka on suunniteltu aikuisille, nuorille ja lapsille. Iltakirkkoon voit tulla hiljentymään ja levähtämään, tai voit tulla sitä mukaan toteuttamaan. Messun jälkeen syömme yhdessä iltapalan.

Jos haluat olla tulevaisuudessa Iltakirkkoa suunnittelemassa ja tekemässä, ilmoittaudu Piia Korpijaakolle, **@** tai 044 788 78 96.

Tervetuloa!

Syyskauden 2018 Iltakirkot:
30.8, klo 18.30 Pikku Lauri
20.9, klo 18.30 Pyhän Laurin kirkko
25.10, klo 18.30 Pikku Lauri
22.11, klo 18.30 Pikku Lauri

Pyhän sylissä

Pyhän sylissä on hiljentymistä Raamatun tekstien äärellä. Pyhän sylissä tapahtumat järjestetään kerran kuukaudessa Lohjan Pyhän Laurin kirkossa, klo 18-19.

Voit ottaa mukaasi pehmeän alustan tai tyynyn. Voit hiljentyä musiikin ja puheen vuorotellessa, tai jopa nukahtaa kirkon penkkiin. Ohjaajana Anna Kivinen, musiikkivieraina Musiikkiopiston oppilaita.
 

Syyskauden 2018 Pyhän sylissä:
13.9, 11.10, 8.11 ja 17.12

Miesten saunailta

Saunailta alkaa yhteisellä hetkellä illan teeman äärellä. Sen jälkeen sauna ja iltapala voitelee myös fyysisen ihmisen.

Marraskuun miestenilta vietetään torstaina 15.11. klo 18, Gunnarlan majalla. Osoite on Dansbackantie 165. Illassa on alustajana Esa Erävalo. Hän avaa tulevaisuuden tekniikan näkökulmia. Alustuksen jälkeen saunotaan, syödään iltapalasta ja jutellaan hetki syviä. Tervetuloa!

Sanan ja rukouksen illat

Sanaa, rukousta ja musiikkia Lohjan Pyhän Laurin kirkossa (klo 18.00-19.30) torstaisin 27.9, 18.10, 15.11 ja 20.12.

Heikki Linnavirta, Johanna Hagert & rukoustiimi.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Seniorifoorumi

Uskosta ja elämästä. Seniorifoorumi on tarkoitettu kaikille, joilla on elämänkokemusta. Seniorifoorumissa on vierailojoina mielenkiintoisia ja ajankohtaisia vieraita ja musiikkia. Jokainen Seniorifoorumi alkaa klo 12.00 kahvitarjoilulla ja vierailijan puheenvuoro alkaa klo 13.00.Seniorifoorumit järjestää Lohjan seurakunta yhdessä muiden Lohjalaisten järjestöjen kanssa yhteistyössä. 

Syyskauden 2018 Seniorifoorumit:
25.10. Kirjailija Raija Tervomaa ja musiikista vastaa kanttori Timo Saario ja Laurin miehet

22.11. Kirurgi ja ortopedi Sakari Orava ja musiikista vastaa huippusellisti Matti Kiiski ja kanttori Elina Pikkuhookana.

Pienryhmät ja kurssit

Lisätietoa ikonimaalauksesta, Laurin sisaruksista ja joogasta löydät sivulta Pienryhmät ja kurssit.

 

Virkkalan aluetyö

Olet lämpimästi tervetullut Virkkalan kirkkoon. Tahdomme palvella erityisesti  Etelä-Lohjalla asuvia monin eri tavoin. Lue lisää

Pienryhmät ja kurssit

Seurakunnan ikonimaalauskursseilla tutustutaan ikonimaalauksen eri vaiheisiin, ikoniteologiaan sekä ikonitaiteen historiaan.  Lue lisää

Ota yhteyttä!

Tule mukaan, käytä taitojasi yhteiseksi hyväksi.

Seurakunnan aikuistyön yhteyshenkilöt. Lue lisää

Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja