Aikuiset

Aikuiset

Seurakunnan tapahtumakalenteriin pääset tästä.

Aikuinen?

Työssäkäyvä, opiskelija, työtön, eläkeläinen, kotiäiti, sinkku, kaupunkiin muuttanut...

seurakunnasta voi löytyä paikka, jossa voi etsiä, pohtia, tulla kuulluksi ja nähdyksi. Täällä on tilaa ilolle, surulle, ihmettelylle ja löytämiselle, uskolle ja kyselylle.

Alle on koottu nähtäville erityisesti aikuiselle suunnattua tarjontaa.

Sinulle aikuinen

Seurakunnan aikuisten yhteisössä voit löytää itsellesi hengellisen ja henkisen kodin. Tule mukaan joukkoomme ja ota paikkasi nuorten aikuisten, työikäisten tai ikäihmisten parissa. Tutustu diakoniatyön tarjoamaan toimintaan sekä myös lapsi- ja perhetyön toimintaan.

Toivonmessu

Toivonmessu on kaikenikäisille sopiva n. tunnin mittainen iltakirkko. Mukana on bändi, monia tekijöitä, lasten oma saarnatuokio ja ehtoollisen vietto. Lopuksi nautitaan yhteinen iltapala.

torstaisin kerran kuussa klo 18.30.

14.9. Mäntynummen srk-talo, Mäntynummentie 19

Messussa on vieraina ystävyysseurakuntamme Sakun ryhmä, bändi ja pappina Piia Korpijaakko.

19.10. Pikku Lauri lastenkappeli, Sibeliuksenkatu 2

30.11. Mäntynummen srk-talo, Mäntynummentie 19

Sanan ja rukouksen illat

Sanaa, rukousta ja musiikkia Lohjan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin

Heikki Linnavirta, Johanna Hagert & rukoustiimi.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Teologinen opintopiiri seurakuntakeskuksessa, Sibeliuksenk. 2.

Teologinen opintopiiri

kerran kuussa torstaisin klo 18 srk-keskus, Sibeliuksenkatu 2, kahvitarjoilu kello 17.30 alkaen.

4.10. Retki Kansalliskirjastoon Helsinkiin.

Ilmoittautumiset 1.10. mennessä tekstiviestillä 050 5390123

12.10. Ristin teologiasta ristin rakkauteen

TT Kari Kopperi

2.11. Luterilaisten tapa käyttää sakramentteja

piispa emeritus Juha Pihkala

7.12. Luterilaisuuden kiehtova historia Suomessa

TM Maija Majuri

Virkkalan aluetyö

Olet lämpimästi tervetullut Virkkalan kirkkoon. Tahdomme palvella erityisesti  Etelä-Lohjalla asuvia monin eri tavoin. Lue lisää

Muijalan aluetyö

Lohjanportin alueen toimintaa järjestää ja toteuttaa Lohjanportin tiimi. Tiimiin kuuluu niin henkilökuntaa kuin alueella asuvia muijalalaisia. Lue lisää

Pienryhmät ja kurssit

Seurakunnan ikonimaalauskursseilla tutustutaan ikonimaalauksen eri vaiheisiin, ikoniteologiaan sekä ikonitaiteen historiaan. Syksyllä alkava kurssit. Lue lisää

Ota yhteyttä!

Tule mukaan, käytä taitojasi yhteiseksi hyväksi.

Seurakunnan aikuistyön yhteyshenkilöt. Lue lisää