Aikuiset

Aikuiset

Seurakunnan tapahtumakalenteriin pääset tästä.

Aikuinen?

Työssäkäyvä, opiskelija, työtön, eläkeläinen, kotiäiti, sinkku, kaupunkiin muuttanut...

seurakunnasta voi löytyä paikka, jossa voi etsiä, pohtia, tulla kuulluksi ja nähdyksi. Täällä on tilaa ilolle, surulle, ihmettelylle ja löytämiselle, uskolle ja kyselylle.

Alle on koottu nähtäville erityisesti aikuiselle suunnattua tarjontaa.

Sinulle aikuinen

Seurakunnan aikuisten yhteisössä voit löytää itsellesi hengellisen ja henkisen kodin. Tule mukaan joukkoomme ja ota paikkasi  työikäisten tai ikäihmisten parissa. Tutustu diakoniatyön tarjoamaan toimintaan sekä myös lapsi- ja perhetyön toimintaan.

Jos haluat olla mukana tekemässä ja ideoimassa toimintaa aikuisille, voit olla yhteydessä aikuistyön pastoriin, **@** tai 044 788 78 96.

Iltakirkko

Iltakirkko on uusi torstai-illan ehtoollismessu
Syksyn ensimmäistä Iltakirkkoa vietetään torstaina 30.8, klo 18.30 alkaen Pikku Laurissa (Sibeliuksenkatu 2). Iltakirkossa entinen Toivonmessu ja Nuortenmessu yhdistävät voimansa ja samalla luodaan myös uutta. Iltakirkon suunnittelussa on huomioitu eri ikäryhmät ja tekemistä löytyy myös lapsille. Iltakirkon jälkeen syömme yhteisen iltapalan.

Tule Iltakirkkoon levähtämään ja hakemaan voimaa syksyn alkuun!

Syyskauden 2018 Iltakirkot:
30.8, klo 18.30 Pikku Lauri
20.9, klo 18.30 Pyhän Laurin kirkko
25.10, klo 18.30 Pikku Lauri
22.11, klo 18.30 Pikku Lauri

Pyhän sylissä

Pyhän sylissä on hiljentymistä Raamatun tekstien äärellä. Pyhän sylissä tapahtumat järjestetään kerran kuukaudessa Lohjan Pyhän Laurin kirkossa, klo 18-19.

Voit ottaa mukaasi pehmeän alustan tai tyynyn. Voit hiljentyä musiikin ja puheen vuorotellessa, tai jopa nukahtaa kirkon penkkiin. Ohjaajana Anna Kivinen, musiikkivieraina Musiikkiopiston oppilaita.

Syyskauden 2018 Pyhän sylissä:
13.9, 11.10, 8.11 ja 17.12

Miesten saunailta

Saunailta alkaa yhteisellä hetkellä illan teeman äärellä. Sen jälkeen sauna ja iltapala voitelee myös fyysisen ihmisen.

Syksyn ensimmäinen saunailta on 20.9. klo 18.30 Pusulan Iloitussa. Kausi aloitetaan yhdessä Pusulan ja Nummen miesten kanssa. Illassa mukana alustajana Markku Pekkarinen. Mukana myös ainakin papit Panu Mäkelä ja Sampo Luukkonen. Kimppakyyti lähtee 17.45 kirkkokentältä (Sibeliuksenkatu 2).

Sanan ja rukouksen illat

Sanaa, rukousta ja musiikkia Lohjan Pyhän Laurin kirkossa (klo 18.00-19.30) torstaisin 27.9, 18.10, 15.11 ja 20.12.

Heikki Linnavirta, Johanna Hagert & rukoustiimi.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Seniorifoorumi

Uskosta ja elämästä. Seniorifoorumi on tarkoitettu kaikille, joilla on elämänkokemusta. Seniorifoorumissa on vierailojoina mielenkiintoisia ja ajankohtaisia vieraita ja musiikkia. Jokainen Seniorifoorumi alkaa klo 12.00 kahvitarjoilulla ja vierailijan puheenvuoro alkaa klo 13.00.Seniorifoorumit järjestää Lohjan seurakunta yhdessä muiden Lohjalaisten järjestöjen kanssa yhteistyössä.

Syyskauden 2018 Seniorifoorumit:
25.10. Kirjailija Raija Tervomaa ja musiikista vastaa kanttori Timo Saario ja Laurin miehet

22.11. Kirurgi ja ortopedi Sakari Orava ja musiikista vastaa Matti Kolehmainen ja Laguksenkadun laulajat

Virkkalan aluetyö

Olet lämpimästi tervetullut Virkkalan kirkkoon. Tahdomme palvella erityisesti  Etelä-Lohjalla asuvia monin eri tavoin. Lue lisää

Pienryhmät ja kurssit

Seurakunnan ikonimaalauskursseilla tutustutaan ikonimaalauksen eri vaiheisiin, ikoniteologiaan sekä ikonitaiteen historiaan.  Lue lisää

Ota yhteyttä!

Tule mukaan, käytä taitojasi yhteiseksi hyväksi.

Seurakunnan aikuistyön yhteyshenkilöt. Lue lisää