Perheneuvonta

Apua parisuhteen ja perheen ongelmiin

Länsi-Uudenmaan seurakuntien Perheasiain neuvottelukeskuksen tehtävänä on tukea ja auttaa parisuhteen ja perheen ongelmissa sekä elämän kriisitilanteissa. Auttaminen tapahtuu sielunhoidon ja terapeuttisen keskustelun avulla. (Toistaiseksi käytämme etäyhteyksiä pandemiatilanteen takia.)

Asiakkaaksi hakeudutaan monista syistä, jotka liittyvät parisuhteen eri vaiheisiin ja elämäntilanteisiin.

Asiakkaat voivat tulla joko yksin, parina tai perheenä. Perheasiain neuvottelukeskuksessa suoritetaan myös perheasiain sovittelua ja parisuhdeterapiaa.

Perheasiain neuvottelukeskus antaa myös työnohjausta ja koulutusta perheiden kanssa tekemisiin joutuvien ammattiryhmien työntekijöille.

Perheneuvojilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Asiakkaaksi voi hakeutua vaikka ei kuuluisi evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Palvelut ovat maksuttomia.

Perheasiain neuvottelukeskuksessa toimii neljä perheneuvojaa. Ajanvarauksesta huolehtii vastaanottosihteeri.

Yhteystiedot

Huom! Ajanvarauksemme (p. 019 328 4260) on suljettuna ajalla 26.6. - 3.8. Palvelemme jälleen 4.8. alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 sekä keskiviikkoisiin klo 12-14.