Perheneuvonta

Apua parisuhteen ja perheen ongelmiin

Koronapandemian aikanakin toimintamme jatkuu – toistaiseksi etäyhteyksin.

Perheneuvonta on yksi evankelis-luterilaisen kirkon työmuodoista. Länsi-Uudenmaan seurakuntien Perheasiain neuvottelukeskuksen tehtävänä on tukea ja auttaa parisuhteen ja perheen ongelmissa sekä elämän kriisitilanteissa. Auttaminen tapahtuu sielunhoidon ja terapeuttisen keskustelun avulla.

Asiakkaaksi hakeudutaan monista syistä, jotka liittyvät parisuhteen eri vaiheisiin ja elämäntilanteisiin. Esimerkiksi pariskuntien vuorovaikutusongelmiin, erokysymyksiin, uskottomuuteen sekä erilaisten psykososiaalisien kriisien käsittelyyn voi saada apua ja tukea Perheasiain neuvottelukeskuksesta. Asiakkaat voivat tulla joko yksin, parina tai perheenä. Perheasiain neuvottelukeskuksessa suoritetaan myös perheasiain sovittelua ja parisuhdeterapiaa. Lisäksi Perheasiain neuvottelukeskus antaa työnohjausta ja koulutusta perheiden kanssa tekemisiin joutuvien ammattiryhmien työntekijöille.

Ajanvaraus

Ajanvaraus tapahtuu puhelimitse maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9–11 sekä keskiviikkoisin klo 12–14 p. 019 328 4260. Lue lisää ajanvarauksesta

Huom! Ajanvarauksemme on suljettuna 24.6.–30.7. Palvelemme normaalisti jälleen 2.8. alkaen.

Työmuodot

• pari- ja perheterapia
  • yksilökeskustelut
  • perheasioiden sovittelu
  • työnohjaus
  • terapeuttiset ryhmät (alkavista ryhmistä tiedotetaan erikseen)
  • koulutus ja konsultointi

Perheneuvonnan työntekijät

Neuvottelukeskuksessamme työskentelee vastaanottosihteeri, johtaja ja kolme perheneuvojaa. Perheneuvojilla on työhön vaadittava tutkinto sekä terapiakoulutus. Ajanvarauksesta huolehtii vastaanottosihteeri. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia; työntekijöillämme on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Työntekijöiden tarkemmat yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-välilehdeltä.

Perheasiain neuvottelukeskusen tietosuojaselosteen löydät täältä.

Pieni lapsi halaa äitiään.
Kaksi avainta ja talo-avaimenperä naisen kädessä.