Diakonian toimintaa

Diakonian toimintaa

Palvelevan puhelimen verkkopalvelu Palveleva netti on avuksi  joka päivä osoitteessa www.verkkoauttaminen.fi

Tukea elämään

Voit ottaa meihin yhteyttä, kun kaipaat tukea elämääsi. Tuki voi olla keskustelua, ohjausta ja neuvontaa. Tarvittaessa annamme myös aineellista apua.

Diakoniatyöntekijät ja ajanvaraus

Tapaamme Lohjan seurakunnan alueella asuvia henkilöitä kodeissa, diakoniavastaanotoilla, tilaisuuksissa ja erilaisisa ryhmissä ja tapahtumissa.

Vertaistukea tai ihan vain mukavaa yhdessäoloa voit kokea diakoniatyön ryhmissä, kerhoissa tai muissa tapahtumissa osallistujana tai vapaaehtoisena. Diakoniatyön kokoavaa toimintaa ovat kerhot, ruokailut, retket ym. tapahtumat. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Diakoniaruokailut

Diakoniaruokailut työttömille ja pienituloisille eläkeläisille syyskuusta 2017 alkaen: Lue lisää

Seniorikerhot

Seniorikerhot syyskuusta 2017 alkaen: Lue lisää