Karjalohjan alueseurakunta

Katso Lohjan seurakunnan koronatiedote täältä.

Karjalohjan kirkossa vietetään sunnuntaisin messua kello 12.

- Maskin käyttöä suositetaan edelleen

- Huolehdithan hygieniasta ja tulet mukaan vain terveenä

Tervetuloa!

●    Lohjan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaisin kello 10 toimitettavat jumalanpalvelukset välitetään suorina verkkolähetyksinä seurakunnan verkkosivuilla sekä Youtube-kanavalla. Lähetys pyörähtää käyntiin kello 9.55.

Pyhän Laurin kirkon jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Radio Dei, taajuus 107.2 MHz, netissä: https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkko

Karjalohjan kirkko

Karjalohjan kirkkoon pääsee tutustumaan eri tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms). Muina aikoina kirkko on avoinna sopimuksen mukaan. Kesän 2022 tiekirkkokausi on 6.6.-29.7. Tarkemmat tiedot tästä.

Messu ja kirkolliset toimitukset

Messu tai jumalanpalvelus pidetään sunnuntaisin klo 12, mutta yleensä ei kuitenkaan niin sanottuina kaksoispyhinä (esim. juhannuspäivänä).
Jumalanpalvelukset ja muutkin tilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Suositamme edelleen kirkollisten toimitusten järjestämistä lähtökohtaisesti kirkon tiloissa.

Seurakunta palvelee

Jos et ehdi napata meitä hihasta kiinni, soita tai laita sähköpostia: Yhteystiedot

Seurakuntatoimisto

Keskustie 30, 09120 Karjalohja
lohjan.aluesrk(at)evl.fi

Palvelemme

- ma, ti ja to vain puhelimitse tai sähköpostitse

- ke klo 9-11.30 paikan päällä

Lohjan seurakuntatoimisto

Laurinkatu 40, 08100 Lohja
p. 019 328 41
lohja.seurakuntatoimisto(at)evl.fi

Palvelemme

- ma-ke klo 9-12 paikan päällä

- ma-to klo 9-14.30 puhelimitse tai sähköpostitse

Kirkkokyyti ikäihmisille

Kirkkokyydin voi tilata jumalanpalvelukseen, kerhoon ja ruokailuun.

Karjalohjalaisen ikäihmisen on mahdollista tilata kirkkokyyti sunnuntain jumalanpalvelukseen ja/tai tiistain Evästä arkeen -ruokailuun tai seurakuntakerhoon. (Ruokailut ja aikuisten kerhot ovat nyt tauolla.)

Kirkkokyyti jumalanpalvelukseen ja tiistain tapahtumaan tilataan itse Sammatin taksipalvelusta viimeistään saman viikon torstaina klo 16 mennessä numerosta 050 4622243.

Kyyti on maksuton.