Karjalohjan Lasikirkko

Keskustie 30, 09120 Karjalohja

Karjalohjan Lasikirkko

Yleistä

Lasikirkko on vuonna 1977 kirkon viereen rakennettu seurakuntatalo, jonka ovat suunnitelleet arkkitehdit Paavo Mänttäri ja Sakari Laitinen. Rakennuksen materiaaleina on käytetty terästä, tiiltä ja lasia. Rakennuksessa on seurakuntasali + keittiö, päiväkerhotilat ja diakonin vastaanottotilat. Tilaa vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin. Tilaa voi varata seurakuntatoimistosta toimistosihteeriltä, puh. 044 3284 372.

Henkilömäärä

• Kirkkosali 160
  • Kahvikalustus (pöydät ja tuolit) 72

Välineistö

• Valkokangas
  • Videotykki
  • Mikrofoni
  • Urut
  • Piano

Kirkon pysäköintialueella.

Karjalohjan kirkon ja seurakuntatalo Lasikirkon osoite on sama kuin Karjalohjan seurakuntatoimiston

Urut

I ja II<

Gedackt 8′, Blockflöte 4′, Principal 2′, Sifflöte 1′.

Subbass 16′, I/P, II/P.

Lisätietoa:

Sormiopillistö paisutuskaapissa yhteislaatikolla, kaksoislisteet (äänikerrat soitettavissa molemmilla sormioilla). Äänitys: Antti Alajoki. saatu (srk-taloon) 6.5.1976. Urut on upotettu väliseinään tehtyyn aukkoon, niin että vain koskettimistot ovat kirkkosalin puolella.

Suomen urut -tietokanta

Hinnasto