Lohjan seurakuntakeskus

Sibeliuksenkatu 2, 08100 Lohja

Lohjan seurakuntakeskus

Yleistä

Lohjan seurakuntakeskus on valmistunut vuonna 1951 ja rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Aarne Ervi. Seurakuntakeskuksesta löytyy seurakuntasali, kappelikirkko Pikku-Lauri, päiväkerhosiipi, keittiö ja diakoniatoimisto.

Seurakuntakeskusta on saneerattu vuosina 1995-1999.

Saneerauksen on suunnitellut arkkitehti Vuokko Jouhikainen, ja asunto-osan suunnittelusta on vastannut arkkitehti Yrjö J. Warvas.

Seurakunta järjestää seurakuntakeskuksessa monenlaista toimintaa.

Seurakuntakeskuksen seurakuntasali sopii mainiosti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiviin tai muistotilaisuuksiin.

Keittiöstä löytyy nykyaikaiset yleisimmät valmistusvälineet ja monipuolinen tarjoiluastioasto noin 120 hengelle.

Tilan varaukset kirkkoherranvirastosta, puh. 019 328 41.

Kappelikirkko Pikku-Lauri sijaitsee seurakuntasalin vieressä.

Henkilömäärä

• Tuolikalustus (tuolit rivissä), 200
  • Kahvitilaisuudet (pöydät ja tuolit), 120

Välineistö

• Valkokangas
  • Videotykki
  • Äänentoisto
  • Mikrofoni
  • Flyygeli

Pysäköinti

Seurakuntakeskuksen edestä löytyy runsaasti parkkipaikkoja 4h aikarajoituksella.

Huonetilat

• seurakuntasali
  • kappelikirkko Pikku-Lauri
  • päiväkerhosiipi
  • pääkeittiö
  • diakoniatoimisto

Hinnasto

Lastenhoitohuone
Pysäköinti

Sibeliuksenkatu 2, 08100 Lohja

Keskustan lähetyspiiri

Rukous ja ylistys. Miten apostoli Paavali opasti uusia seurakuntia kirjeissään. Pohdimme yhdessä, miten rukoilla eri lähetyskohteiden puolesta, kuten kristillisen SAT-7-sateliittitelevision farsinkielinen kanavan toiminta (SANSA). Alli Brummer johdattelee aiheeseen. Tervetuloa, myös uudet lähetysystävät!

Sibeliuksenkatu 2, 08100 Lohja

Pitkäaikaissairaat

Pitkäaikaista parantumatonta sairautta sairastavien luottamuksellinen vertaistukiryhmä