Saukkolan toimitila

Hyvelänraitti 4, 09430 Saukkola

Yleistä

Saukkolan toimitilat, sijaitsevat uuden asuinalueen ja liikekeskuksen ääressä. Tiloissa toimii mm. perhe- ja päiväkerho. Seurakunnan vuokraamat tilat ovat aiemmin olleet meijerin isännöitsijän asuntona. Saukkolan toimitlassa on perhe- ja päiväkerhotilat sekä diakonin vastaanottotilat.

Hyvelänraitti 4, 09430 Saukkola

Perhekerho

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Hyvelänraitti 4, 09430 Saukkola

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.