Nummen alueneuvosto

Nummen alueneuvosto 20232026

Alueneuvoston tehtävänä on johtaa yhdessä aluekappalaisen kanssa alueseurakunnan toimintaa. Alueneuvosto muun muassa käsittelee ja hyväksyy kirkkoneuvostolle esitettäväksi alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelman, seuraa sen toteutumista sekä osallistuu alueseurakuntaan sijoitettujen virkojen ja toimien viran- ja toimenhaltijoiden valinnan valmisteluun.

Jäsenet

 

Nummen alueneuvosto

Puheenjohtaja: Juha Niemimaa

Jäsen

Varajäsen (ei henkilökohtainen)

Aarnio Kaisa Nuutila Jaakko
Salonen Irja Tappola Raija
Särmäharju Juha Silfverberg Jari
Lausteela Jorma Lehtonen Pirjo
Niemimaa Juha  
Forsström Pirjo-Leena  
Lydén Hilkka  
Werterman Maria  
Silfverberg Päivi  
Ahtiainen Jouni  

Nummen alueneuvoston kokousten pöytäkirjat löytyvät jatkossa verkosta.

Jatkossa Nummen alueneuvoston esityslistat, pöytäkirjat ja päätökset julkaistaan ensisijaisesti netissä. 

Päätöksistä tiedottamisesta sekä oikaisuvaatimusohjeista ja valitusosoituksista säädetään uudessa kirkkolaissa (652/2023) ja kirkkojärjestyksessä (657/2023).

Kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston pöytäkirjojen lisäksi verkossa julkaistaviksi siirtyvät myös kuulutukset ja ilmoitukset, esimerkiksi virkojen avoimeksi julistaminen. Myös valituskelpoiset viranhaltijapäätökset tulevat näkyville nettiin.

Kokouspöytäkirjat

Kokousten pöytäkirjat löytyvät seurakunnan sivuilta otsikon päätöksen teko alta. Linkki suoraan Domus-asiakirjajärjestelmään alla. 

Hae kokousta nimellä Lohjan seurakunta - Nummen alueneuvosto. 

Lohjan seurakunnan kirkkovaltuuston, kirkkoneuvoston, alueneuvostojen (Kanta-Lohja, Karjalohja, Nummi, Pusula, Sammatti ja Virkkala) , Svenska Direktionen ja Perheasian neuvottelukeskuksen kokousten pöytäkirjat ovat luettavissa Domus-järjestelmässä osoitteessa, https://domus.evl.fi:8443/ktwebscr/epj_tek_tweb.htm