Hyppää kyytiin!

VETURI-vertaistukikahvila on vapaaehtoisille paikka tavata toisiaan, vaihtaa kuulumisia, ideoida uutta ja verkoistoitua muiden vapaaehtoisten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa. Kahvilan avaa ja sen emäntänä toimii vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eeva Hietala. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja teetä. Veturi on avoinna kerran kuukaudessa yhtenä kuukauden tiistaista klo 17–19 seurakuntakeskuksessa  (Sibeliuksenkatu 2, Lohja). Ajankohdasta ilmoitetaan nettisivuillamme ja paikallislehden Kirkollisia-palstalla.

Voit tulla mukaan mihin aikaan tahansa; kahvilassa voi piipahtaa muun asioinnin lomassa tai viipyä pidempään. Tänä syksynä Veturi on ensimmäistä kertaa auki tiistaina 21.9. Ilmoittautumista ei tarvita, tervetuloa!

Koen olevani osa seurakuntaa.

Lisätiedot:
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Eeva Hietala
eeva.hietala@evl.fi

Kahvia, teetä, sokeripaloja, kahvipannu, kolme kuppia kahvia ja maitolasi pöydällä.
Seurakuntakeskus kuvattuna ulkoapäin.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, kiinteistösihteeri