SAMMATTI

Katso Lohjan seurakunnan koronatiedote täältä.

Sammatin kirkossa vietetään sunnuntaisin messua kello 10.

- Maskin käyttöä suositetaan edelleen

- Huolehdithan hygieniasta ja tulet mukaan vain terveenä

Tervetuloa!

●   Lohjan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaisin kello 10 toimitettavat jumalanpalvelukset välitetään suorina verkkolähetyksinä seurakunnan verkkosivuilla sekä Youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lähetys pyörähtää käyntiin kello 9.55.

Pyhän Laurin kirkon jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Radio Dei, taajuus 107.2 MHz, netissä: https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkko avoinna

Sammatin kirkkoon pääsee tutustumaan eri tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms). Muina aikoina kirkko on avoinna sopimuksen mukaan. Kesän 2022 tiekirkkokausi on 6.6.-28.8. Tarkemmat tiedot tästä.

Messu ja kirkolliset toimitukset

Messu tai jumalanpalvelus pidetään sunnuntaisin klo 10, yleensä ei kuitenkaan niin sanottuina kaksoispyhinä (esim. juhannuspäivänä).
Jumalanpalvelukset ja muutkin tilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Suositamme edelleen kirkollisten toimitusten järjestämistä lähtökohtaisesti kirkon tiloissa.

Seurakunta palvelee

Jos et ehdi napata meitä hihasta kiinni, niin soita tai laita sähköpostia: Yhteystiedot

Seurakuntatoimisto

Pappilantie 1, 09220 Sammatti