SAMMATTI

Poikkeustilanne

Kesäkuun alusta voimme jälleen kokoontua jumalanpalveluksiin (su klo 12) ja tilaisuuksiin, kuitenkin enintään 50 osallistujan joukolla. Jumalanpalveluksista ja muusta toiminnasta tiedot löytyvät (alue)seurakunnan tapahtumakalenterista.

Kirkko avoinna

Sammatin kirkko on auki tiekirkkona juhannukseen asti ei enää juhannusaattona. Juhannuksen jälkeen alkaa kirkon ulkoseinien maalaus ja sen jälkeen katontervaus. Tuolloin kirkkoon pääsee tutustumaan tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms).

Messu

Messu pidetään sunnuntaisin klo 12:00, yleensä ei kuitenkaan ns. kaksoispyhinä (esim. ei juhannuspäivänä). Jumalanpalvelukset ja kaikki tapahtumat näkyvät tapahtumakalenterista.

Poikkeusoloissakin pyhät toimitukset järjestetään - mutta poikkeusolojen edellyttämällä tavalla ja kirkon tiloissa.

Seurakunta palvelee

Muutoinkin seurakunta palvelee; olemme edelleen puhelimitse tavattavissa ja seurakuntalaisten käytettävissä.  Aluepappi Raili Rantanen 050-5523 199 8 (kesäloma juhannukseen asti), kanttori Atte Tenkanen 0503034555 (kesäloma kesäkuu), diakoni Netta Kuivalainen 050-538 8113 - ajanvaraukset tiistaisin klo 9-10. Lastenohjaajat Sanna Veiksola ja Pihla Partinen tavoitettavissa ma – pe 044-328 4370 (juhannukselta kesäloma).

Seurakuntatoimisto

Vaikka seurakunnan toimisto on suljettu, se palvelee puhelimitse  ja  pyhät toimitukset voi varata sieltä:  p. 044 328 4372 (virka-aikaan ma-pe) tai keijo.wigren@evl.fi. Loma-aikaankin numeroon vastaa Lohjan seurakunnan toimisto.