Pusulan ja Nummen virkistyspäivä kotihoidon asiakkaille, yksin asuville ikäihmisille ja ja Sotiemme veteraaneille

Iloitun leirikeskus

Tule mukaan yhteiseen päivätuokioon kuulumisia vaihtamaan, laulamaan ja hiljentymään hengellisten asioiden äärelle. "Sun rakkautes liekki sytytä rintaamme, luo meihin uusi mieli, pois poista murheemme". (Virsi 571: 4)

Virkistyspäivä Iloitussa yksin asuville ikäihmisille ja kotihoidon asiakkaille sekä Sotiemme Veteraaneille klo 11-14.
Yhdessäoloa, keskustelua, papin tervehdys, yhteislaulua unohtamatta. Lounas ja kahvit.
Järj. Pusulan ja Nummen alueseurakuntien diakoniatyö

Nummi, Pusula

Diakoni

Roution diakoniatoimisto, Kalliomäentie 2 ajanvaraus ja tavoitettavissa varmimmin tiistaisin k ello 9-10

Lohjan museo

Omenakarnevaalit

Lohjan seurakunta on mukana Omenakarnevaaleilla

Mäntynummen seurakuntatalo

Laurin sisarukset

Tule mukaan tanssimaan Raamatun maiden tansseja!

Virkkalan kirkko

Kun elämä satuttaa -konsertti

Yhteinen usko ja laulaminen yhdistävät baritoni Jorma Elorinteen ja hänen lapsenlapsensa Ida Lopandan. Säestäjänä diplomipianisti Ilmari Räikkönen.