Asunnottomien yö

Asunnottomien yö Lohjan seurakuntakeskus

Kello 18 sytytetään Asunnottomien yön tapahtuman tulet. Ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille. Tarjolla keittoa ja kahvia, kierrätys- ja lahjoitusvaatteita. Tapahtumassa saat tietoa ja tukea asumisen ja asunnottomuuden kysymyksiin.

Asunnottomien yö tapahtuma alkaa kello 18 Lohjan seurakunnan seurakuntakeskuksessa (Sibeliuksenkatu 2) ja kirkkokentällä ja päättyy musiikkihartauteen klo 20.Ohjelmassa musiikkiesityksiä, Olavi Sydänmaalakka Mielenterveyden keskusliitosta pitää puheen. Lapsille ja nuorille nuorisobussin nukketeatteriesityksiä, kepparikisat.
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Lohjan kaupunki, Lohjan ev.lut. seurakunta, Resurssipankki -hanke, Lohjan mielenterveysseura, Länsi-Uudenmaan Romanit, A-kilta, Martat, Kulttuuripaja, SPR, Apuomena, Lova.

Karjalohja, Lohja, Nummi, Pusula, Sammatti, Virkkala, Svensk verksamhet

Johtava diakoni