Jooga

Mäntynummen seurakuntatalo

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Joogassa on tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Syyskausi alkaa 19.8 ja päättyy 9.12 (ei ryhmää viikolla 42, 14.10 syysloma). Jooga sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneille. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Ota oma matto mukaan ja mukava asustus.
Joogan kausimaksu on 28€, ensimmäiset kerrat voit tulla kokeilemaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Anna Kivinen 050 592 2395.

Lohja

Nummen seurakuntatalo

Pusulan seurakuntatalo

Messun jälkeen lounas seurakuntatalossa. Lähettiperhe Lehtisen kotiinpaluujuhla. Kahvien lomassa kuulemme Lehtisten työstä Etiopiassa lisää.
Lounaan meille tarjoaa Martat.

Mäntynummen seurakuntatalo

Laurin sisarukset

Tule mukaan tanssimaan Raamatun maiden tansseja!