Saukkolan toimitila

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Toiminta on maksutonta.

Nummi

Lohjanportin seurakuntakoti

Mukavaa yhdessäoloa.

Metsolan seurakuntakoti

Perhekerho

Mukavaa yhdessäoloa perheille maanantaisin klo 9-11.30. Puistokatu 11-13, 08150 Lohja

Ojamon seurakuntakoti ja kerhotila

HIPPUSET

Hippusissa 1-2-vuotias pääsee touhuilemaan yhdessä oman aikuisen kanssa. Pakkaa reppuun tossut ja touhukas mieli!