Saukkolan toimitila

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Toiminta on maksutonta.

Nummi

Metsolan seurakuntakoti

Mukavaa yhdessäoloa perheille maanantaisin.

Saukkolan toimitila

Naperoparkki ja perhekerho

Naperoparkki maanantaisin 2-5 vuotiaille klo 9.30-11.30 Saukkolan seurakuntakodilla. Ei 17.2., 6.4., 13.4. Viimeinen maanantaiparkki on 11.5. Mukavaa yhdessäoloa, laulaen ja leikkien. Ota mukaan omat eväät sekä sisätossut. Ilmoittautuminen jokaiselle kerralle erikseen tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 040-7799364 tai 0447208011. Ilmoittaudu viimeistään edellisenä perjantaina päivänä klo 15 mennessä. Vahvistamme paikanne tekstiviestillä.

Samaan aikaan myös perhekerho. Salonmaa ja Levänen.

Roution seurakuntakoti