Jussi Raittisen ja Tapsa Kojon joulukonsertti

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Monipuolinen joulukonsertti: Jussi Raittinen & Tapsa Kojo, vierailijoina Maria Hänninen ja Wallo Manninen

Kojon Tapsa on pitkän linjan muusikko Helsingistä, joka soittaa harmonikan ohella muitakin kosketinsoittimia ja laulaa. Mies soittaa monissa roots-kokoonpanoissa.

Maria Hänninen on laulaja ja lauluntekijä, joka lisäksi soittaa viulua, kitaraa, bassoa, pianoa ja perkussioita. Hänninen on vaikuttanut muun muassa yhtyeissä Freud Marx Engels & Jung, Akimowskaja Sisters & Bros, Dave Lindholm & Lady & Canpaza Gypsys ja Pelle Mijloonan kokoonpanoissa.

Wallo Manninen on eestiläislähtöinen, vuodesta 1993 espoolainen laulaja/-muusikko. Hän on kolminkertainen Eestin paras kuorosolisti. Hänen mahtavalle äänelleen ovat ominaisia mm. Roy Orbisonin, Chris Rean ja Frank Sinatran ohjelmistot. Myös Country- ja suomalalainenkin musiikki luonnistuu hyvin.

Lisätietoja tästä

Lohja

Julia Tammisen ja Collegium Musicumin konsertti

Julia Tamminen ja Collegium musicum, joht. Harri Kerko esittävät muiden muassa Johann Sebastian Bachin Brandenburgilaisen konserton nmr 5.

Lohjan kaupunginorkesterin konsertti