lapset sateessa sateenvarjojen alla kesäleirillä

Kerhot

Kouluikäisten kerhot palaavat!

Lohjan seurakunta järjestää syys- ja kevätkaudella erilaisia kerhoja 1. - 6. -luokkalaisille eri puolilla Lohjaa. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja kestävät noin tunnin (kokkikerhot puolitoista tuntia). Kerhoja ohjaavat koulutetut seurakunnan vapaaehtoiset ja kerhoissa on seurakunnan sanoma mukana!

Lisää kerhoista voit kysyä nuorisotyönohjaaja Teemu Kuivalaiselta.

Nummen ja Pusulan kerhoista voit kysyä vs.nuorisotyönohjaaja Tomi Väisäseltä.

Syyskaudella 2021 kerhot alkavat viikolla 39 ja päättyvät viikolla 49. Syyslomalla ei ole kerhoja. Kevätkaudella 2022 kerhot jatkuvat viikolla 2 ja viimeinen kevään kerhokerta on viikolla 13.
Kerhoista tiedotetaan syyskuun alussa seurakunnan Internet-sivujen kautta.

Tiedot kerhoista ja ilmoittautuminen: Valitse pudotusvalikosta Lohja / Nummi ja Pusula.

ABC-kurssi 25.9.

11-14-vuotiaille

Oletko kiinnostunut kerhonohjaamisesta mutta et ole vielä käynyt rippikoulua?
Tai oletko jo kokenut kerholainen ja kaipaisit uusia tuulia?
ABC-kurssi valmentaa sinut apuohjaajaksi pienempien alakoululaisten kerhoon. Kurssilla tutustutaan alakoululaisten kerhoihin ja niiden vetämiseen. Päivän aikana leikitään, askarrellaan ja keskustellaan kerhoista. Kurssin käyminen ei vielä sido sinua ohjaamaan kerhoa. Tule rohkeasti mukaan!

Kaakaopyhäkoulu 26.8. akaen

1.-3.-luokkalaisille, Seurakuntakeskuksella torstaisin klo 12.30-15.00

Kaakaopyhäkoulussa voi tehdä läksyjä, leikkiä, piirtää, jutella ohjaajan kanssa. Tarjolla pientä välipalaa ja tietysti kaakaota. Käymme yhdessä läpi kirkkovuoden teemoja laulaen, leikkien, ihmetellen.
Ei vaadi ilmoittautumista, tervetuloa mukaan!

KORONAA KOSKEVAT OHJEET ALAKOULUIKÄISTEN KERHOIHIN

Noudatamme THL:n ohjeistuksia sekä kirkkoherramme Juhani Kortteen linjauksia toiminnassamme. Kasvatuksen toimialoilla noudatamme Lohjan kaupungin linjauksia.

Kaikissa tiloissamme yli 12-vuotialla on maskisuositus.

Lapsi ei voi osallistua kerhotoimintaan, mikäli hänellä on koronaan viittaavia oireita.

Jos lapsella on allerginen nuha, yksittäisiä aivastuksia tai jos hänen nenänsä alkaa vuotaa ulos mennessä, mutta oireilu loppuu sisätiloissa, lapsi voi osallistua kerhoon kunhan hänen yleistilansa on muuten normaali eikä infektio-oireita ole.

Kerhoon voi osallistua vähintään yhden täysin oireettoman päivän jälkeen, jos lapsi ei tiettävästi ole altistunut varmistetulle koronavirustapaukselle eikä perheestä kukaan ole matkaillut ulkomailla edeltävän 14 vuorokauden aikana.

Tehostamme käsihygieniaa. Kerhoon tullessa ja omiin henkilökohtaisiin tavaroihin koskemisen kuten oman puhelimen käytön jälkeen tulee pestä ja desinfioida kädet ennen yhteisiin tavaroihin koskemista.

Opastakaa lastanne yskimään ja aivastaman oikein, kohti hihaa. Näin laitat stopin tartunnoille.

Huoltajat, voitte olla tarvittaessa yhteydessä:
Kerhotyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja Teemu Kuivalainen 050 5721579,
tai johtava nuorisotyönohjaaja Eeva Liesilinna 050 3365655.