KOULUIKÄISTEN KERHOT LOHJALLA

Kerhoissa on tapahtunut joitakin muutoksia syystoiminnan esitteen jakelun jälkeen.

Voit ilmoittautua niihin kerhoihin joissa on tilaa, klikkaamalla kerhon nimeä.

roolipelikerho 4.-6.-luokkalaisille

Lindkullassa (Karstunraitti 4 , 08100 Lohja)

Roolipelikerho 3.-6.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 14:30-16:00

Roolipelikerhossa pelataan pöytäroolipeliä, ja kerralla mukaan mahtuu 6 pelaajaa. Ilmoittautumisajan jälkeen voit tiedustella vapaata paikkaa suoraan Teemulta.

Pelaamme Astraterra-roolipeliä, jossa pelaaja asettuu löytöretkeilijän saappaisiin ja lähtee muiden löytöretkeilijöiden kanssa etsimään ja tutkimaan mm. unohdettuja maailmankolkkia, vaarallisia otuksia sekä muinaisia teknoaarteita ja kaukoportteja.

Pöytäroolipelaaminen on mukava ajanviettotapa, jossa muutama pelaaja istuu pöydän ääreen pelinjohtajan kanssa. Pelinjohtaja toimii ikään kuin tarinankertojana ja sääntöjen tuomarina, joka asettaa pelille puitteet. Pelaajalla on hahmo, jonka kautta pelaaja toimii pelimaailmassa, eli hän asettuu johonkin rooliin.

Kerhoon osallistuminen ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta tai osaamista roolipeleistä. Roolipelaaminen sopii kaikille, mutta vilkkaasta mielikuvituksesta on apua!

Metsolan koululla (Gunnarlankatu 1 , 08150 Lohja)

Liikuntakerho 2.-4.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 16:00-17:00

Nappaa mukaan juomapullo, sisäpelikengät ja sisäliikuntaan sopivat tamineet. Luvassa erilaisia sisäpelejä ja liikuntaa! Tule mukaan liikunnan riemuun!

Metsolan seurakuntakodilla (Puistokatu 11-13 , 08150 Lohja)

Keppihevoskerho 3.-6.-luokkalaisille

torstaisin klo 17.00-18.00

Onko sulla jo oma keppari tai kokonainen talli niitä? Onko kaikilla nimet? Vai oletko ihan uusi harrastuksen parissa? Kerhossa askarrellaan keppareita ja niiden varusteita sekä toisinaan ratsastetaan. Tulehan mukaan!

Ojamon seurakuntakodilla (Kartanonkuja 1 , 08200 Lohja)

Musiikki- ja askartelukerho 1.-4.-luokkalaisille

tiistaisin klo 17:00-18:00

Onko rytmi veressä ja pysyykö sakset kädessä? Tervetuloa musisoimaan ja askartelemaan yhdessä!

Ojamon koululla (Kartanonkuja 4, 08200 Lohja)

Sählykerho 1.-4.-luokkalaisille

tiistaisin klo 17:00-18:00

Sisäpelikengät, maila ja juomapullo matkaan ja ei muuta kuin hikoilemaan!

Lohjanportin seurakuntakodilla (Hammarintie 4 , 08680 Lohja)

Tanssikerho 2.-4.-luokkalaisille

maanantaisin klo 17:00-18:00

Ota juomapullo ja sisäliikuntaan sopivat vaatteeet mukaan. Tervetuloa tanssin salohin!

Musikaalikerho 3.-6.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 17:00-18:00

Kerhossa tutustutaan soittotaitoisten ohjaajien johdolla musikaalikappaleisiin! Tervetuloa mukaan laulamaan!

Teatterikerho 3.-5.-luokkalaisille

maanantaisin klo 16:30-18:00

Oletko halunnut aina kokeilla teatteria? Tässä on mahdollisuutesi. Tule kokemaan yhdessä mitä on astua lavalle ja heittäytyä mukaan teatterin taikaan!