KOULUIKÄISTEN KERHOT LOHJALLA

tällaista kerhotoimintaa olemme suunnitelleet!

Ilmoittautuminen toimintaan tapahtuu viikolla 38-39

Lindkullassa (Karstunraitti 4 , 08100 Lohja)

Toimintakerhot

Kaipaatko tekemistä arki-iltoihin? Toimintakerhoissa touhutaan monenlaista erilaista puuhaa. Askarrellaan, pelaillaan, ehkäpä joskus leivotaan? Tule mukaan!

3.-5.-luokkalaisille

maanantaisin klo 16:30-17:30

1.-2.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 17:00-18:00

Metsolan koululla (Gunnarlankatu 1 , 08150 Lohja)

Liikuntakerho 2.-4.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 16:00-17:00

Nappaa mukaan juomapullo, sisäpelikengät ja sisäliikuntaan sopivat tamineet. Luvassa erilaisia sisäpelejä ja liikuntaa! Tule mukaan liikunnan riemuun!

Metsolan seurakuntakodilla (Puistokatu 11-13 , 08150 Lohja)

Roolipelikerho 4.-6.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 17:00-18:30

Roolipelikerhossa pelataan pöytäroolipeliä, ja kerralla mukaan mahtuu 6 pelaajaa. Ilmoittautumisajan jälkeen voit tiedustella vapaata paikkaa suoraan Teemulta.

Pelaamme Astraterra-roolipeliä, jossa pelaaja asettuu löytöretkeilijän saappaisiin ja lähtee muiden löytöretkeilijöiden kanssa etsimään ja tutkimaan mm. unohdettuja maailmankolkkia, vaarallisia otuksia sekä muinaisia teknoaarteita ja kaukoportteja.

Pöytäroolipelaaminen on mukava ajanviettotapa, jossa muutama pelaaja istuu pöydän ääreen pelinjohtajan kanssa. Pelinjohtaja toimii ikään kuin tarinankertojana ja sääntöjen tuomarina, joka asettaa pelille puitteet. Pelaajalla on hahmo, jonka kautta pelaaja toimii pelimaailmassa, eli hän asettuu johonkin rooliin.

Kerhoon osallistuminen ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta tai osaamista roolipeleistä. Roolipelaaminen sopii kaikille, mutta vilkkaasta mielikuvituksesta on apua!

Keppihevoskerho 3.-6.-luokkalaisille

torstaisin klo 17.00-18.00

Onko sulla jo oma keppari tai kokonainen talli niitä? Onko kaikilla nimet? Vai oletko ihan uusi harrastuksen parissa? Kerhossa askarrellaan keppareita ja niiden varusteita sekä toisinaan ratsastetaan. Tulehan mukaan!

Ojamon seurakuntakodilla (Kartanonkuja 1 , 08200 Lohja)

Musiikki- ja askartelukerho 1.-4.-luokkalaisille

tiistaisin klo 17:00-18:00

Onko rytmi veressä ja pysyykö sakset kädessä? Tervetuloa musisoimaan ja askartelemaan yhdessä!

Lohjanportin seurakuntakodilla (Hammarintie 4 , 08680 Lohja)

Tanssikerho 2.-4.-luokkalaisille

maanantaisin klo 17:00-18:00

Ota juomapullo ja sisäliikuntaan sopivat vaatteeet mukaan. Tervetuloa tanssin salohin!

Musiikkikerho 1.-3.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 17:00-18:00

Mukavaa yhdessä musisointia, tule laulamaan tai ota vaikka oma soitin mukaan?

Virkkalan kirkolla (Virkkalantie 1 , 08700 Lohja)

Toimintakerhot

1.-2.-luokkalaisille

maanantaisin klo 16:30-17:30

3.-4.-luokkalaisille

torstaisin klo 16:30-17:30

Lastenkappeli Pikku Laurissa (Sibeliuksenkatu 2 , 08100 Lohja)

Teatterikerho 3.-5.-luokkalaisille

maanantaisin klo 16:30-18:00

Oletko halunnut aina kokeilla teatteria? Tässä on mahdollisuutesi. Tule kokemaan yhdessä mitä on astua lavalle ja heittäytyä mukaan teatterin taikaan!