Ojamon Keskiviikkokahvila (Keka)

Aukiolo ajat

Keskiviikko kahvila on auki Ojamon seurakuntakodilla syksyllä 2019  keskiviikkoisin 11.12. asti kello 16.00 - 18.30. Tarjolla välipalaa, yhdessä oloa ja turvallisia aikuisia.

Matalan kynnyksen olohuonetoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille

Ojamon keskiviikkokahvilalla on pitkät perinteet asukkaiden olohuoneena. Se on paikka, jonne voit tulla sellaisena kuin olet.

Keskiviikkokahvilassa olevat aikuiset ovat läsnä lapsia ja nuoria varten.  Yhdessä sovitut pelisäännöt auttavat käytännön sujumista.  Yhdessä aikuisten kanssa huolehditaan siitä, että kahvilassa on turvallinen ja avoin ilmapiiri, vapaavalintaista ohjelmaa, välipala, ja teema toimintaa tarpeen mukaan, kuten erilaisia juhlia ja teemapäiviä.

Vapaaehtoiset ovat Keka:n voimavara

Keskiviikko kahvila toimii vapaaehtoisin voimin.

Kiinnostaisiko sinua tulla vapaahtoiseksi keskiviikkokahvilaan tekemään työtä lasten ja nuorten parissa? Ojamon seurakuntakoti sijaitsee sopivasti palvelujen keskellä, ostarin sydämessä, lasten turvallisen liikkumisen kannalta lähellä kotia osoitteessa Kartanokuja 1, Ojamo. Tule tutustumaan kahvilaan tai ota rohkeasti yhteyttä nuorisotyöntekijä Anneli Kytölään.

Kekan 2v synttärit 11.3.1998

Kuva: Paavo Vilhunen

Kaksi poikaa, Felix ja Jarkko, ovat selin kameraan päin liitutaulun edessä piirtämässä.
Kuva: Pirjo Nietosvaara