Lapset pitävät käsistä kiinni

Alakouluikäisen leirit ja retket

Lohjan seurakunta tarjoaa mukavaa leiritoimintaa lomaansa viettäville koululaisille.

Leirejä järjestetään sekä talvi- että kesäkaudella. Leireille otetaan lapsia ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirimaksut kattavat osan ruokailukustannuksista. Leirimaksuista voi anoa vapautusta perheen taloudellisen tilanteen nojalla.  Leireistä tiedotetaan seurakunnan Internet-sivuilla, kirkollisissa ilmoituksissa sekä kouluille jaettavissa kaupungin ja järjestöjen yhteisissä esitteissä.

Yö-kirkossa -tapahtuma 4.-6.-luokkalaisille

Oletkos koskaan nukkunut kirkossa? Kuulostaa jännältä, eikö vain.

HUOM!

Valitettavasti joudumme perumaan Koronan vuoksi vuoden 2020 Yö-kirkossa tapahatuman Pyhän Laurin kirkossa.
Seuraamme THL:n ohjeita ja mikäli Korona-tilanne rahoiuttuu, tapahtuma järjestään kevättalvella 2021, myöhemmin ilmoitettavana aiakana.
​​​​​​​Ne lapsest, jotka olivat ilmoittautuneet peruttuun tapahtumaan huomioidaan uudessa ilmoittautumisessa.

KESÄLEIRIT 2021

Lohjan seurakunta järjestää koululaisten kesäleirejä ensi kesänä 21.-24.6. välisenä aikana omassa leirikeskuksessa.
Lisäksi osallistumme Espoon ja Helsingin hiippakuntien alueen telttaleirille 3.-6.8.

​​​​​​​Ilmoitamme leireistä tarkemmin myöhemmin.