Virkkala

Matalan kynnyksen majatalo – olet lämpimästi tervetullut Virkkalan kirkkoon!

Tulethan paikalle terveenä. Maskin käyttö oman harkinnan mukaan. Iäkkäiden ja riskiryhmäläisten on hyvä edelleen suojautua  maskia käyttämällä vallitsevasa pandemiatilanteessa. Huolehdimme käsihygieniasta ja annamme toisille mahdollisuuden pitää riittävää etäisyyttä. Tartuntataulilain pykälän 58c yleiset suojaustoimet ovat edelleen voimassa kaikessa toiminnassamme 30.6.2022 saakka.

Tahdomme palvella monin eri tavoin erityisesti Etelä-Lohjalla asuvia. Ohjelmaa on kaikenikäisille lapsista eläkeläisiin. Päiväkerhot, pyhäkoulu, jumalanpalvelukset ja konsertit kutsuvat sinua mukaan.

Virkkalan kirkon jumalanpalvelukset löytyvät täältä.

"On antoisaa kohdata kahvikupin äärellä ja puhella asioista maan ja taivaan välillä - niin me teemme aamupalalla Virkkalan kirkossa." - diakoni Jonna