Virkkalan alueseurakunta

VIRKKALAN KIRKKO 70 VUOTTA!

 

 

Vuosi 2023 on monipuolinen juhlavuosi Lohjan alueella: Lohja ja Lohjan seurakunta täyttävät 700 vuotta ja Virkkalan kirkko 70 vuotta. Etelä-Lohjan seurakuntakoti valmistui 1953. Rakennusta alettiin vuoden 1980 alussa kutsua Virkkalan kirkoksi, ja nimi vakiintui käytössä vähitellen. Vuonna 2010 tila vihittiin Pyhän ristin kappeliksi. Virkkalan kristilliset juuret ovat kaukana menneisyydessä 1200-luvulla. Vanhan perimätiedon mukaan Lohjan kirkollisen elämän juuret ja myös Lohjan ensimmäiselle kirkolle osoitettu paikka ovat Virkkalan Kastlähteellä ja sen läheisyydessä Kyrkstadissa.

Juhlavuoden aikana on tarjolla monenlaisia tapahtumia, konsertteja ja messuja eri-ikäisille virkkalalaisille. Lisätietoa Virkkalan kirkon 70-vuotisjuhlien tapahtumista löytyy tästä.

Matalan kynnyksen majatalo – olet lämpimästi tervetullut Virkkalan kirkkoon!

Tahdomme palvella monin eri tavoin erityisesti Etelä-Lohjalla asuvia. Ohjelmaa on kaiken ikäisille lapsista eläkeläisiin. Päiväkerhot, pyhäkoulu, jumalanpalvelukset ja konsertit kutsuvat sinua mukaan.

Virkkalan kirkon jumalanpalvelukset löytyvät täältä.

"On antoisaa kohdata kahvikupin äärellä ja puhella asioista maan ja taivaan välillä - niin me teemme aamupalalla Virkkalan kirkossa." - diakoni Jonna

YouTube-video