jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Lohjan seurakunnan kirkoissa järjestetään jumalanpalvelus tai ehtoollistilaisuus joka sunnuntai lukuun ottamatta Kärkölän kyläkirkkoa. Tervetuloa!

Vallitsevana rajoitusten aikana Lohjan Pyhän Laurin kirkon sunnuntain jumalanpalvelus radioidaan klo 10-11 ilman koolla olevaa seurakuntaa. Lähetys on kuunneltavissa Lohja Radio Dein taajudella 107,2 MHz ja suorana verkkolähetyksenä osoitteesta : https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Radiojumalanpalveluksen jälkeen klo 11-12 seurakuntalaiset ovat tervetulleita ehtoolliselle. Sisään kirkkoon voi tulla kerrallaan sellainen määrä ihmisiä, ettei kuuden henkilön kokonaismäärää ylitetä.

Alueseurakuntien kirkoissa ehtoollistilaisuudet vietetään sunnuntaisin Karjalohjalla klo 12, Sammatissa klo 10, Nummella klo 10 Pusulassa klo 12.

Seurakuntalaisia tarvitaan messussa erilaisiin palvelutehtäviinLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Tule rohkeasti mukaan ja etsi oma paikkasi yhteisessä kokoontumisessa!