Karjalohjan alueseurakunta

Poikkeusolot

Kesäkuun alusta olemme päässeet kokoontumaan yhteisiin jumalanpalveluksiin, enintään 50 osallistujan joukolla. Ja pienimuotoisesti muutoinkin kokoontumaan. Jumalanpalvelukset ja kaikki muu toiminta näkyy (alue)seurakunnan tapahtumakalenterissa. Voimassa olevat kotonarajoitteet on kerrottu näiden nettisivujen etusivulla.

Karjalohjan kirkko

Karjalohjan kirkkoon pääsee tutustumaan eri tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms). Muina aikoina kirkko on avoinna sopimuksen mukaan. Tiekirkko on avoinna seuraavan kerran kesällä 2021.

Messu

Messu pidetään sunnuntaisin klo 10.00, yleensä ei kuitenkaan ns. kaksoispyhinä (esim ei juhannuspäivänä).

Poikkeusoloissakin pyhät toimitukset järjestetään - mutta poikkeusolojen edellyttämällä tavalla ja kirkon tiloissa.

Seurakunta palvelee

Muutoinkin seurakunta palvelee; olemme edelleen puhelimitse tavattavissa ja seurakuntalaisten käytettävissä.  Kappalainen Mikko Nieminen 050-374 2951, kanttori Atte Tenkanen 050-3034555, diakoni Netta Kuivalainen 050-538 8113 - ajanvaraukset tiistaisin klo 9-10. Lastenohjaajat Sanna Veiksola ja Pihla Partinen tavoitettavissa ma – pe 044-328 4370.

Seurakuntatoimisto

Vaikka alueseurakunnan toimisto on suljettu se palvelee puhelimitse. Pyhät toimitukset voi varata:  p. 044 328 4372 (virka-aikaan ma-pe) tai keijo.wigren@evl.fi. Perjantaisin numeroon vastaa Lohjan seurakuntatoimisto.

Kirkkokyyti ikäihmisille

Kesän aikana kirkkokyydin voi tilata Jumalanpalveluksiin sekä konsertteihin 1.9.2020 alkaen kerhoon ja ruokailuihin.

Karjalohjalaisen ikäihmisen on mahdollista tilata kirkkokyyti sunnuntain jumalanpalvelukseen ja/tai tiistain Evästä arkeen ruokailuun tai Seurakuntakerhoon.

Kirkkokyyti jumalanpalvelukseen tai tiistain tapahtumaan tilataan itse Sammatin taksipalvelusta viimeistään saman viikon torstaina klo 16 mennessä numerosta 050 4622243.

Kyyti on maksuton.