Karjalohjan alueseurakunta

Poikkeusolot

Kesäkuun alusta pääsemme taas kokoontumaan yhteisiin jumalanpalveluksiin, enintään 50 osallistujan joukolla. Ja pienimuotoisesti muutoinkin kokoontumaan. Jumalanpalvelukset ja kaikki muu toiminta näkyy (alue)seurakunnan tapahtumakalenterissa.

Karjalohjan kirkko on kesän auki tiekirkkona

Karjalohjan kirkko toimii kesä-heinäkuun tiekirkkona arkisin klo 11-15 (ei juhannusaattona).

Lohjan Pyhän Laurin kirkosta radioitavan jumalanpalveluksen jälkeen. Radioumalanpalvelus tulee: Radion Dein taajuudella 107,2 Mhz.

Messu

Messu pidetään sunnuntaisin klo 10.00, yleensä ei kuitenkaan ns. kaksoispyhinä (esim ei juhannuspäivänä).

Poikkeusoloissakin pyhät toimitukset järjestetään - mutta poikkeusolojen edellyttämällä tavalla ja kirkon tiloissa.

Seurakunta palvelee

Muutoinkin seurakunta palvelee; olemme edelleen puhelimitse tavattavissa ja seurakuntalaisten käytettävissä.  Aluepappi Raili Rantanen 050-5523 199 (kesäloma juhannukseen asti), kanttori Atte Tenkanen 0503034555 (kesäloma kesäkuun), diakoni Netta Kuivalainen 050-538 8113 - ajanvaraukset tiistaisin klo 9-10. Lastenohjaajat Sanna Veiksola ja Pihla Partinen tavoitettavissa ma – pe 044-328 4370 (kesälomat juhannukselta).

Seurakuntatoimisto

Vaikka alueseurakunnan toimisto on suljettu se palvelee puhelimitse. Pyhät toimitukset voi varata:  p. 044 328 4372 (virka-aikaan ma-pe) tai keijo.wigren@evl.fi

Kirkkokyyti ikäihmisille

Kesän aikana kirkkokyydin voi tilata Jumalanpalveluksiin sekä konsertteihin! 1.9.2020 alkaen kerhoon ja ruokailuihin.

Karjalohjalaisen ikäihmisen on mahdollista tilata kirkkokyyti sunnuntain jumalanpalvelukseen ja/tai tiistain Evästä arkeen ruokailuun tai Seniorikerhoon.

Kirkkokyyti jumalanpalvelukseen tai tiistain tapahtumaan tilataan itse Sammatin taksipalvelusta viimeistään saman viikon torstaina klo 16 mennessä numerosta 050 4622243.

Kyyti on maksuton.