Karjalohjan alueseurakunta

Karjalohjan kirkossa vietetään sunnuntaisin messua kello 12.

- Huolehdithan erityisesti käsihygieniasta ja tulet mukaan vain terveenä

- Käytä halutessasi maskia

Tervetuloa!

●    Lohjan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaisin kello 10 toimitettavat jumalanpalvelukset välitetään suorina verkkolähetyksinä seurakunnan verkkosivuilla sekä Youtube-kanavalla. Lähetys pyörähtää käyntiin kello 9.55.

Pyhän Laurin kirkon jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Radio Dei, taajuus 107.2 MHz, netissä: https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkko

Karjalohjan kirkko

Karjalohjan kirkkoon pääsee tutustumaan eri tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms). Muina aikoina kirkko on avoinna sopimuksen mukaan. Tarkemmat tiedot tästä.

Messu ja kirkolliset toimitukset

Messu tai jumalanpalvelus pidetään sunnuntaisin klo 12, mutta yleensä ei kuitenkaan niin sanottuina kaksoispyhinä (esimerkiksi juhannuspäivänä).
Jumalanpalvelukset ja muutkin tilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Seurakunta palvelee

Jos et ehdi napata meitä hihasta kiinni, soita tai lähetä sähköpostia: Yhteystiedot

Seurakuntatoimisto

Keskustie 30, 09120 Karjalohja
lohjan.aluesrk(at)evl.fi

Palvelemme

- ma, ti ja to vain puhelimitse tai sähköpostitse

- ke klo 911.30 paikan päällä

Lohjan seurakuntatoimisto

Laurinkatu 40, 08100 Lohja
p. 019 328 41
lohja.seurakuntatoimisto(at)evl.fi

Palvelemme

- make klo 912 paikan päällä

- mato klo 914.30 puhelimitse tai sähköpostitse

Kirkkokyyti ikäihmisille

Kirkkokyydin voi tilata jumalanpalvelukseen, kerhoon ja ruokailuun.

Karjalohjalaisen ikäihmisen on mahdollista tilata kirkkokyyti sunnuntain jumalanpalvelukseen, tiistain Evästä arkeen -ruokailuun ja seurakuntakerhoon.

Kirkkokyyti jumalanpalvelukseen ja tiistain tapahtumaan tilataan itse Sammatin taksipalvelusta viimeistään saman viikon torstaina klo 16 mennessä numerosta 050 4622243.

Kyyti on maksuton.