Karjalohjan alueseurakunta

KORONATIEDOTE 30.4.2021 ASTI:

●    Jumalanpalveluksia ei järjestetä. Ehtoollinen kirkossa sunnuntaisin alkaen kello 12. Kirkkoon otetaan enintään 6 henkilöä kerrallaan, työntekijät mukaan lukien. Suntio opastaa ovella. Huolehdi käsihygieniasta, käytä maskia mahdollisuuksien mukaan ja tule mukaan vain terveenä.

●    Pyhän Laurin kirkon jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Radio Dei, taajuus 107.2 MHz, netissä: https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkko

●    Seurakunnan kokoava toiminta, sisätiloissa tapahtuva aikuisten pienryhmätoiminta sekä vastaava nuorten (alle 20-vuotiaat) toiminta ovat tauolla. Päiväkerhot ja varhaiskasvatuksen ryhmät voivat kokoontua sisätiloissa vakiintuneissa, ennalta sovitussa ryhmissä, Lohjan kaupungin ohjeistuksen mukaisesti.

●    Kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään 6 henkilöä, työntekijät mukaan lukien. Ole yhteydessä tilaisuudesta vastaavaan pappiin. Osallistuthan tilaisuuksiin vain terveenä, huolehdit turvaväleistä ja käytät maskia, mikäli mahdollista.

●    Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa. Kirkon keskusteluapu on sinua varten: Kirkon keskusteluapu tai Kyrkans samtalstjänst (på svenska). Palveleva puhelin päivystää numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18 – 24 (på svenska: tfn 0400 22 11 90, alla dagar kl. 20-23). Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

Lisätietoa rajoituksista alla olevasta linkistä:

UURNALEHDON UUDISTAMINEN

Karjalohjan hautausmaan uurnalehtoa uudistetaan. Alueesta tehdään ensinnäkin helppokulkuisempi ja myös paremmin tulevaisuuden tarpeita palveleva.

Lehtoon jo aiemmin haudattuihin uurniin ei työn aikana kajota; ne ovat ja pysyvät entisillä sijoillaan.

Karjalohjan kirkko

Karjalohjan kirkkoon pääsee tutustumaan eri tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms). Muina aikoina kirkko on avoinna sopimuksen mukaan. Tiekirkko on avoinna seuraavan kerran kesällä 2021.

Messu

Messu pidetään sunnuntaisin klo 12.00, yleensä ei kuitenkaan ns. kaksoispyhinä (esim ei juhannuspäivänä).

Poikkeusoloissakin pyhät toimitukset järjestetään - mutta poikkeusolojen edellyttämällä tavalla ja kirkon tiloissa.

Seurakunta palvelee

Muutoinkin seurakunta palvelee; olemme edelleen puhelimitse tavattavissa ja seurakuntalaisten käytettävissä.  Kappalainen Mikko Nieminen 050-374 2951, kanttori Atte Tenkanen 050-3034555, diakoni Netta Kuivalainen 050-538 8113 - ajanvaraukset tiistaisin klo 9-10. Lastenohjaajat Sanna Veiksola ja Pihla Partinen tavoitettavissa ma – pe 044-328 4370.

Seurakuntatoimisto

Vaikka alueseurakunnan toimisto on suljettu se palvelee puhelimitse. Pyhät toimitukset voi varata:  p. 044 328 4372 (virka-aikaan ma-pe) tai keijo.wigren@evl.fi. Perjantaisin numeroon vastaa Lohjan seurakuntatoimisto.

Kirkkokyyti ikäihmisille (tauolla toistaiseksi)

Kesän aikana kirkkokyydin voi tilata Jumalanpalveluksiin sekä konsertteihin 1.9.2020 alkaen kerhoon ja ruokailuihin.

Karjalohjalaisen ikäihmisen on mahdollista tilata kirkkokyyti sunnuntain jumalanpalvelukseen ja/tai tiistain Evästä arkeen ruokailuun tai Seurakuntakerhoon.

Kirkkokyyti jumalanpalvelukseen tai tiistain tapahtumaan tilataan itse Sammatin taksipalvelusta viimeistään saman viikon torstaina klo 16 mennessä numerosta 050 4622243.

Kyyti on maksuton.