Nummi

Nummen alueseurakunta

Nummen harmaakivikirkko on valmistunut vuonna 1822 ja edustaa uusklassista tyylisuuntaa. Lue lisää.

Sunnuntaisin ja kirkollisina juhlapyhinä Nummen kirkossa vietetään messua pääsääntöisesti klo 10.

Jumalanpalvelukset kyläkirkoissa (jolloin ei messua Nummen kirkossa): Tapaninpäivänä Leppäkorvessa, Loppiaisena erikseen nimettävässä paikassa, 2. pääsiäispäivänä Jättölässä, Juhannus -sunnuntaina Iloitussa, heinäkuun kolmantena sunnuntaina klo 18 Paimentenkirkko Lintukiiman vuorella sekä elokuun lopulla kesäkauden päättäjäismessu Iloitussa klo 12.

Pyhäinpäivänä poisnukkuneiden muistohartaus kirkossa klo 18, jouluaaton hartaus klo 16. Juhannusaaton lipunnosto vanhassa kanttorilassa klo 18.

Tapahtumakalenteri

Nummen alueen kirkolliset toimitukset:

Aluepappi virkavapaalla

kanttori Sanna Kuoppala 040 7799361, **@**

Viikkotoimintaa

Lapsi- ja perhetyö

Päiväkerhot:

Ma klo   9 -12                Saukkola päiväkerho

Ma klo  13 - 16              Leppäkorpi (3-6-v.)

Ti   klo   9.30 - 12.30      Nummen päiväkerhotilat (3-6-v.)

Ke  klo   9.30-12.30        Nummen päiväkerhotilat (3-6-v.)

Perhekerho:

To klo 9.30 - 11.30          Saukkolan seurakuntakoti

HUOM!! ILMOITTAUDU SYKSYN PÄIVÄKERHOIHIN TÄMÄN SIVUN KAUTTA:

Nuorisotyö

TERVETULOA NUOKKARILLE!

Nuokkarin kevätkausi alkaa 19.1. klo 15-20, Nuokkari auki joka perjantai paitsi vko 8 ja pääsiäisviikolla. Kevään viimeinen Nuokkari 4.5.

Diakoniatyö

Diakoniatyöntekijä Tanja Mäkelä tavattavissa Nummen seurakuntatoimistolla ja Saukkolan toimipistellä sovitusti. Tavoitat puhelimitse 040-7799363 tai sähköpostilla **@**

Kokoontumisista ja piireistä tietoa klikkaamalla vasemmalla olevasta palkista diakonia-kohtaa.